Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ijao... tuge! Preveze vas Ivica zednih preko vode
http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2012&mm=03&dd=31&nav_id=596204
Setva druze da prodje .. vreme je setve ... bice prilike veruj .
Nemogu da vam kazem dali je ova informacija 100% tacna, cuo sam da Sefkerinac od sinoc nije predsednik poljoprivrednih proizvodjaca Ban.Novog Sela....Smenjen je.juzni banat mora smenuti sefkerinca, pa on neka vodi novoseljane gde hoce i udruzenja koja su prikljucena ovoj asocijaciji da poskidaju pijavice sa svojih ledja, jer moramo shvatiti da piju samo za sebe...
tako se prica a i ko ga sisa polako postaje prica za sebe jako malo ljudi se vise obazire na njegove izjave i postupke svi su ga provalili sta radi i cime se bavi.Nemogu da vam kazem dali je ova informacija 100% tacna, cuo sam da Sefkerinac od sinoc nije predsednik poljoprivrednih proizvodjaca Ban.Novog Sela....Smenjen je.
E DA TAKO I PAMTITE SIFRE I I LOZINKE MI ZENE VAM NE BI NI TREBALEcafez promeni lozinku i nemoj vise nikome govoriti, ubi nas...
''ja sam momak iriski postivam kad dama piski''
Nista meni ovo nije jasno... Ministarstvo poljoprivrede jasno kaze da nema nameru da menja odluku subvencionisanja, a mi im dajemo rok da to urade, i to celih 25 dana??? A sta se to ceka, ako oni imaju jasan cvrst stav??
Za blokadu jesam,ali da mi ne bude neki neobrazovani,zadrti i glupavi predstavnik vodja protesta i da se postuju i gradjani koji moraju i treba da prodju a ne da glume Vlast na putu kao da su oni Bogom dani,primer proslogodisnji protesti!Svi imaju prava na slobodno kretanje i najosnovnije stvari i ljudske potrebe treba postovati!Za 14 dana nekolicina tih istih poljoprivrednika iz Debeljace,Kovacice,Glogonja,Opova,Crepaje, odakle sam i ja krece u povrtsrske poslove i robu koju godinu dana ceka mora i da proda.Ako se radikalizuju protesti i blokade,roba nece moci ici kupcima i automatski sav ulog,trud,muka bicu zalud,ko je onda u steti?!Opet mi sitni,mali koji obradjujemo 10,15- hektara...Savetujem,ima jos 20-ak dana da se dobro organizuju protesti i blokade i da ljudima koji moraju da prodju u vremenskim rokovima bude dozvoljeno kretanje...Da ne govorim o deci,starima,hitnim slucajevima,itd!
Pa ne bi ja rekao da je to bas tako kako ti kazes. Dobro se secam da si nas sve davio vise od mesec dana kako tebi odgovara subv. po kg. i ne samo to nego si hteo i da ubedjujes sve u cistu pljacku i glupost koju ministarstvo poljoprivrede nam priredjuje.Objasnio sam u temi subvencije,ali ponoviću,kad su izašle uredbe,samo sam letimice pročitao u žurbi,tek sam sutradan pažljivo,pa sam zapeo kod tačke 3.,meni lično je to diskriminacija jer bi po tome vidno te pare dobili prerađivači,a oni nama da "rasporede" to me je prelomilo