Ljudi moji da li neko cita komentare na b92.net? ja sam citao i hteo neke da prebacim ovde ali nisam znao koji bih pre. to je takva pljuvacina po seljacima da nema dalje. ima doduse i onih koji nas brane ali su u velikoj manjini. po njima mi smo ekstraprofiteri koji imaju prihod od 1000e po hektaru i izbegavamo pdv,dobijamo naftu po 65, a jedan privatnik tvrdi da dobijamo vestak po 25 din. nisam vise mogao da citam,iznerviracu se i polupati ovaj moj bedni racunar koji samo sto na kurblu ne pali. kazu ucenjuju ih seljaci na pijacama,prodaju jaja po 18 din,sir po 300,kajmak po700 a kad se ponovo vratis oni podignu cenu. hoce gospoda da podrze ove sa palicama
---------- Poruka napisana u 12:22 ---------- Prethodna poruka je at 12:14 ----------
ja se nadam da nam se na ovim izborima nece ponoviti greska. ja priznajem da sam pre 4 godine glasao za zute ali ovaj put idem da glasam protiv njih. ne favorizujem nikoga drugog ali njih ocima ne mogu da gledam. to je postalo leglo mafijasa,poltrona i placenika koji sistematski unistavaju jedino sto jos donekle funkcionise-poljoprivredu. Kao da ih je neko platiio da ovo rade narodu. imao sam 19 god kad su skinuli milosevica i mislio sam bice bolje ali bio sam mlad i glup i nisam shvatao da su ovi stvarno strani placenici. e sads vidim to. ako i posle izbora oni budu imali vise od 20% znacu da je bilo kradje glasova. Ako sam preterao banujte me ali meni je pun K.... svega. Najbolje godine mi prolaze u obecanjima o boljem zivotu. ma je.... te se vise i lomite vase kicme a ne nase