đSkal ti se razumes u poljoprivredu kao marica u krivo drvo ,,meni treba 30 ,000eur evra da podignem vocnjak,,po h plus sva agrotehnika koja je skuplja nego sto ti samo mozes da sanjas ( atomizer 10,000 evra,, freza pipalica 5000 eur,,sistem za navodnjavanje ,ograda2000 eur,malcer ,prikolica itd itd ) a rataru treba 500evra da posadi 1h psenice ,,a moje djubrivo u jednom nanosenju kosta 13000 din po h plus hemija- i tako 3-5 puta godisnje ,,o cemu ti pricas majke ti nemoj da lupetas kad nisi upucen i ne iznosi nistine ,,ne bunim se ja sto drugi dobijaju nego sto ne dobijaju SVI ,,
Pa ako se "skal" i nerazume ima na stotine drugih ljudi koji se malo bolje razumeju a koje vi omalovažavate kao da ste popili svu pamet ovoga sveta.Da se lično nepoznajemo pa ajde de-ali se ja i ti lično znamo ili ja možda grešim?A-provac,sada kada su krenuli protesti ti ih nepodržavaš.Pa što ti kao jedan "ozbiljan"voćar nisi iskoristio subvencuje po tvojoj priči nikad?A pušiš marlboro light i protiv si nekoga što radi pošteno i ima recimo jedan class,belarus,john deer.Da neprimaš možda ti subvencije na drugi naćin pa ti smeta što pošteni ljudi netreba da dobijaju?Usto živiš u beeeeeogradu a u provu imaš 3ha borovnice.Nemoj ljudima prodavati jaja pod bubrege-znam te,znaš me-a možda me i neznaš i možda je bolje da me neznaš.Ja te pozdravljam i želim ti svako dobro sa tvojih 3 ha borovnice jer su tvojih 3ha veći nego nečijih 1000