leka
Član
bitno je da smo poceli da se udruzujemo i da smo jedinstveni ,cela vojvodina je blokirana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav svima sa tamis blokade u pancevu... pozivaju se svi poljoprivrednici da izadju jer ovako kako je
trenutno malo se moze izvuci.... dajte pomozite ni mi nismo od celika... treba nam vasa pomoc... ajmo odazovite se...
[/IMG]
Mi smo na punktu kod Kovilja na položaju,na smenu
)Isto vazi i za mene,ako treba neko za 3 smenu ili neku drugu smenu tu sam....ali ja stvarno ne mogu da izadjem sa traktorom.kolega,nisam u prilici da izadjem sa traktorom na ulicu ali ako zatreba bilo kakva pomoc,zivim blizu mosta tako da javi slobodna....smena neka,nesto...klopa,pice bilo sta tu sam da pomognem sta god...pozzzzzz
blokada u pančevu nema pravi efekat policija je uspela da preusmeri saobraćaj stavivši kordon na dobro mesto
prošli put je blokirana bila zelena raskrsnica i niko nigde nije mogao da mrdne
ma sefkerinac nema pojma !!!!! uzmi neka nam psenica rodi 7000 kg po hektaru sto i nije mali rod s obzirom da je prosek drzave 4,5t znaci 7000 kg x 1 dinar subvencije po kilogramu to je 7000 dinara po hektaru a prsle godine 14000 dinara po hektaru i stim sto nisi morao odmah da predas nego si mogao i nesto da ostavis kuci da cekas cenu malko bolju .e sada ko je tu lud ko zbunjen a ko nas planski zajebava i jos nas vise uvlaci u birokratiju zakljucite sami niste mali, pozdrav svim kolegama
Da li su se protestu prikljucili Macvani, Posavotamnavci, Moravci i ostali... Ili samo Vojvodjani ???? Zna li neko da mi odg
doticnog gosp.Sefkerinca su verovatno pripitomili u svoje redove(a znamo i na koji nacin) tako da ne razumem ako nema subvencije zasto ne bi svi podrzali protest...
cudilo bi nas sve da je drugacije...pa ne izmisljaon uredbe za dzabe nego da se on i njegovi pajtosi-finansijeri okoriste
Ukoliko se izborite za 14.000 ja bih tih14.000 dao samo vojvodjanima!!!pise u prethodnim porukama da su samo Vojvodjani organizovani...
Slazem se kolega,ko zasluzi taj treba i da dobije....Ukoliko se izborite za 14.000 ja bih tih14.000 dao samo vojvodjanima!!!