leka
Član
bitno je da smo poceli da se udruzujemo i da smo jedinstveni ,cela vojvodina je blokirana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav svima sa tamis blokade u pancevu... pozivaju se svi poljoprivrednici da izadju jer ovako kako je
trenutno malo se moze izvuci.... dajte pomozite ni mi nismo od celika... treba nam vasa pomoc... ajmo odazovite se...
[/IMG]![]()
Mi smo na punktu kod Kovilja na položaju,na smenu
)Isto vazi i za mene,ako treba neko za 3 smenu ili neku drugu smenu tu sam....ali ja stvarno ne mogu da izadjem sa traktorom.kolega,nisam u prilici da izadjem sa traktorom na ulicu ali ako zatreba bilo kakva pomoc,zivim blizu mosta tako da javi slobodna....smena neka,nesto...klopa,pice bilo sta tu sam da pomognem sta god...pozzzzzz![]()
![]()
blokada u pančevu nema pravi efekat policija je uspela da preusmeri saobraćaj stavivši kordon na dobro mesto
![]()
prošli put je blokirana bila zelena raskrsnica i niko nigde nije mogao da mrdne
ma sefkerinac nema pojma !!!!! uzmi neka nam psenica rodi 7000 kg po hektaru sto i nije mali rod s obzirom da je prosek drzave 4,5t znaci 7000 kg x 1 dinar subvencije po kilogramu to je 7000 dinara po hektaru a prsle godine 14000 dinara po hektaru i stim sto nisi morao odmah da predas nego si mogao i nesto da ostavis kuci da cekas cenu malko bolju .e sada ko je tu lud ko zbunjen a ko nas planski zajebava i jos nas vise uvlaci u birokratiju zakljucite sami niste mali, pozdrav svim kolegama
Da li su se protestu prikljucili Macvani, Posavotamnavci, Moravci i ostali... Ili samo Vojvodjani ???? Zna li neko da mi odg
doticnog gosp.Sefkerinca su verovatno pripitomili u svoje redove(a znamo i na koji nacin) tako da ne razumem ako nema subvencije zasto ne bi svi podrzali protest...![]()
cudilo bi nas sve da je drugacije...pa ne izmisljaon uredbe za dzabe nego da se on i njegovi pajtosi-finansijeri okoriste
Ukoliko se izborite za 14.000 ja bih tih14.000 dao samo vojvodjanima!!!pise u prethodnim porukama da su samo Vojvodjani organizovani...
Slazem se kolega,ko zasluzi taj treba i da dobije....Ukoliko se izborite za 14.000 ja bih tih14.000 dao samo vojvodjanima!!!