70zoran
Član
Ja danas cuo dok cekao za naftu da je vlasnik gazda kako ga nazvati neznam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije ja imam jos klasov kombajn i traktor klas u dvoristu jedan je vec tamoSva mehanizacija je na blokadama......
Sta je pesnik hteo da kazeJa danas cuo dok cekao za naftu da je vlasnik gazda kako ga nazvati neznam.
aaaa, sad je jasnije...U predhodnom postu je slika doticnog gospodina valjda je glavni za poljoprivredu nisam citirao predhodni post doticni je ili vlasnik suvlasnik ili gazda mlekare danas sam to cuo vidim da ljudi to komentarisu ovde znaci ima necega u toj prici
U Pancevu je blokiran samo put prema Jabuci/Kovacici ali put prema Banatskom Novom Selu je prohodan, ne znam zasto i taj nisu blokirali, prosli put je sve bilo blokirano !
DusanA nije isazao?pa dal si izasao da ga blokiras???? ili cekas na gotovo??? koliko znam da pancevci nisu danas izasli...
na ovoj strani ka pancevu izasli 18 traktora 11 iz ilandze, 5 iz lokava, 1 iz kozjaka i jedan iz dobrice, to je sve iz pravca alibunara... a pic.etine iz alibunara, seleusa, nikolinaca, vladimirovca i novog sela ni jedan traktor nije izasao, sramota za te ljude i njihove organizacije, sve su to velika sela da niko nije svestan da je to i njihov interes, jos jednom STIDITE SE LJUDI , NELJUDI... da i nanatski karlovac ni jedan traktor...da ne kazem za pancevce koi nisu mrdnuli ulicu ili dve, jos jednom sramota...
sad sam dosao iz panceva, ljudima iz opstine kovacica svaka cast, kako su idriblali pandure i dosli do mosta tamiskog, sve vreme sam bio tamo i lepa slika...
crepaja velika i blizu panceva-ni jedan traktor iz crepaje nije izasao...
ako se postigne nesto, a ja mislim da hocemo, ovi ljudi ce prvi stojati u redu za subvencije, a nisu ni ku..om mrdnuli...mnogo sam ljut i gedemi se svi ti ljudi...