dragan.kovacev
Član
sta sad, sefkerinac se prodao i sad nema niko pametan da ga zameni???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Valjda je neko iz juznog Banata bio veceras na dogovorima u NS. nakon sto se delegacija za pregovore sa ministarstvom vratila. Koliko sam ja upucen, sutra ce se u Ns preuzimati nalepnice za proteste, da se vide obelezja da smo se sami poljoprivrednici organizovali. Nema veze ovo sa asocijacijom. Ovo su organizovali se poljoprivrednici Backe,Srema i Banata!Zna li se ko vodi te proteste ili smo ko slepci?
Ko vodi ljude iz južnog Banata?
Da ne pratim ovaj forum i ovu temu ne bi ni ja ništa znao, protesti se kod nas za sad ne spominjuPa ljudi o kakavoj organizacijiPRICATE!!!npr mene i nas u mom selu niko o nicemu nije obavestio!niti ce, znaci nema jedinstva,jedino ako ste vi (gore)posebna drzava?Stvarno mi nije jasno kako to da jedni krecu u proteste a drugi nemaju pojma o cemu se radi,JEDNA KOMPLETNA NE ORGANIZACIJA U VOJVODINI!!!A verujem da je ovaj protest koji ce biti i daj boze da ga bude!doneti neki doprinos i onima sa 1HA I ONIMA SA 200HA.
Eee druze moj i ti si nesto neobavesten, to nije dobar znak!Zna li se ko vodi te proteste ili smo ko slepci?
Ko vodi ljude iz južnog Banata?