Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ama to sam rekao iz nekog revolta jer su se velicali stalno oni pislj..i Rusi na ovom forumu po nekim temama. Ko misli vise svojom glavom ( ako mu je bistra) treba znati u kom pravcu treba ici.mozda je to promena smera od eu ka rusiji aktuelne vlasti?
Sa ovakvom uredbom su nas totalno spocenili i za nas poljoprivredne proizvođače neznači ništa i takve subvencije nama netrebaju, 3 dinara za suncokret je ravno nuli jer će Viktorija odmah nama da smanji cenu za 5 dinnara . A za kukuruz i pšenicu nema ništa !
Pero nisi baš obavešten@Miculas sta ima novo kod vas i Kovacici? Jel izlazite i vi u Cetvrtak ako se gore izlazi? Ovde kod nas niko ni da spominje proteste.
A nisam cuo ni za ostatak Juznog Banata. Izgleda da nema nikakve organizacije.
Ma, kakva stranka poljoprivrednika, pa mi više nemamo svi zajedničke ciljeve! Uspeli su da nas razjedine. Zahvaljujući, između ostalog i onima među nama kojima nije dovoljno što oni imaju, nego treba i drugi da nemaju da bi im duša bila na mestu.
Kod nas od organizacije protesta nista..Nasim tajkunima sredjena zemlja i sada nece da se zameraju Predsedniku,i Vlasti,tako da Drugoovi,mi obicni Poljoprivrednici se uzdamo u vas!!!