Ako sam dobro pročitao, oni su to uradili pre 15 nedelja.
CAFEZ,
na tu pumou se može doći iz više pravaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja mislim isto tako ,totalno smo dezorganizovani...Činjenica je da narod nema ko da organizuje i povede.Oni koji bi mogli ne žele jer im verovatno egzistencija nije ugrožena a ovima kojima je ugrožena ne preostaje ništa drugo nego da gledaju u belo.
Nije mi jasno ovi nasi politicari u predizbornoj kampanji ponovo maze telade,bikove....obilaze seljaka,A NI JEDAN SE NIJE SETIJO DA UZME LOPATU I DA OCISTI NEKI OBOR KOD SVINJA....
niste uopste upravu poljeprivrednici su se udruzili ko nikad do sada,i istrajace u svome cilju ato ce vam biti uskoro i dokazano-to sto medije prosipaju dezinformacije radi licnog i politickog interesa i nekih potkupljeni dusa
Činjenica je da narod nema ko da organizuje i povede.Oni koji bi mogli ne žele jer im verovatno egzistencija nije ugrožena a ovima kojima je ugrožena ne preostaje ništa drugo nego da gledaju u belo.
Poloprivrednici u Vojodini su se uruzili i zovu se Udruzeni poljoprivrednici Vojvodine, asocijacije su ispale iz komb. zato sto su nas prodale,mi idemo dalje,idemo po ono sto nam sleduje!!!niste uopste upravu poljeprivrednici su se udruzili ko nikad do sada,i istrajace u svome cilju ato ce vam biti uskoro i dokazano-to sto medije prosipaju dezinformacije radi licnog i politickog interesa i nekih potkupljeni dusa
Cujem negde da je sutra sastanak kao neki dan u Rimskim sancevima , gde i u koliko ura ?