sad je pravo vreme ,da isteramo svoje, ali nam trebaju ljudi koji ce to izgurati bez podvala i prodaje.Znam za proslu godinu i sta se desavalo 100h i kraj.Ovo drugo je mnogo vaznije i nece nas dovesti da sledece godine mislimo o subvencijama o nafti i ostalim stvarima u pet do 12 a na to nas sve tera ministarstvo ko maceha prema svojoj deci kako ja da znam sta cu sejati kad svi muljaju nacelu sa ministarstvom i kako da znam sta cu ostvariti od koje kulture , dosli smo do toga da me plodored ne zanima bolje mi je 4000 kg kukuruza nego 2t suncokreta, a 4000 ce usvakom slucaju roditi a 2ooo suncokreta sumnjam 4000 * 15 6000 a 2000 *27 54000 a ako dobijes 1000 kg suncokreta?s tim da mozes dobiti i 5000 i 6000 a suncokreta samo manje.cena inputa je ista. a prosek je 2000 kg po hektaru ne po lancu suncokreta kajmak uzimaju preradjivaci i vlada koja preko nasih ledja cuva socijalni mir, a nedaje nista za uzvrat jos nas i kinji za te subvencije cedi suvu drenovinu, samo sto je drenovinu iscedio marko u proslom veku kada je nosio gajbice, a vlada iz nas moze da iscedi jedino koju uplatnicu za ratu kredita i da je uplati moze u bilo kojoj banci.
Poslednja izmena: