Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
@DJOKAN>svaka čast,tačno je to što si sve rekao i to je situacija u 90%mesta.malo je ljudi koji svesno razmišljaju,svojim mozgom.njima je lakše sedeti u birtiji nego uraditi nešto korisno za svoju decu,razmišljaju ima drugih pa nek se oni bore a mi ćemo se priheftati ionako.to nas i uništava.zato i ponavljam:ljudi gledajte u budućnost i nesedite skrštenih ruku.sad me je zvao čovek iz malog crnića,imaju tamo udruženje,i oni će tamo izaći u protest.svaka čast :ppozdrav:

То смо ми СТИЖАНИ! :D :ppozdrav:

Море сељаци не ор'те друмове, море тајФуни не газ'те орање!!! :zli: :zli: :zli:

ljudi da li vi znate koliko je mladih ama bas mladih ljudi koji nemaju ni 30 god ukljuceno u ovu akciju e to je ono sto daje nadu i veru da ce biti bolje pa ti ljudi su se opredelili da ostanu na selu, pa zar da im to bude grobnica e nece moci ako nam sada sahrane poljoprivredu sahranice nam i maldost u njoj ,e to necemo dozvoliti iovako je ova godina otisla u pm sto se tice useva i svega maltene ,sve je propalo valjda je takva sudbina pa kad je propalo nek ide do kraja.ostajemo dok ne obezbedimo buducnost poljoprivredi SAD IL NIKAD

Momci ježim se dok ovo pišem-svaka čast a ovde kod nas sve seronje(uključujem i sebe)-kome god kažeš odgovori ti sa :nema od toga ništa.

Bio sam na ratišu 91 i 99 (3meseca)-ovakav moral u Kikindi 0000000000000 :udri:

Zoran0230 je napisao(la):
Momci ježim se dok ovo pišem-svaka čast a ovde kod nas sve seronje(uključujem i sebe)-kome god kažeš odgovori ti sa :nema od toga ništa.

Bio sam na ratišu 91 i 99 (3meseca)-ovakav moral u Kikindi 0000000000000 :udri:

Ма и код нас слично, све фуњаре и гастарбајтери - живе од западних јасала. Свима ће се ово обити о главу ако се окреће глава! Зато нас и јебу јер смо несложни и ћутимо! :udri: :udri: :udri:

Kada shvatimo da svi mi u stvari imamo zajednicki cilj, da nam bude u poljoprivredi bolje, niko ne sme da postavi pitanje zasto treba izaci na ulicu i dati podrsku u svemu ovome. Imam 28 godina i poljoprivredom se bavim od malena i ne secam se da se ikad znalo pred pocetak zetve sta ce biti sa nasom psenicom.
U zahtevima netreba biti nerealan. Ali ako zelimo da smo otvoreno trziste, onda dozvolite da cena psenice formira na trzistu a ne u kancelarijam izvoznika i monopolista.
Sutra cu izaci jer zelim da moj doprinos ovoj nasoj poljoprivrednoj proizvodnji koja je nosilac izvoza, i svima doprinosi samo ne ocigledno nama poljoprivrednicima.

Sutra u Sremskoj Mitrovici u 10 casova skup pa protestna voznja.
Idemo da se malo provozamo. :bravo: :bravo: :bravo:

Lord Ogy je napisao(la):
Kada shvatimo da svi mi u stvari imamo zajednicki cilj, da nam bude u poljoprivredi bolje, niko ne sme da postavi pitanje zasto treba izaci na ulicu i dati podrsku u svemu ovome. Imam 28 godina i poljoprivredom se bavim od malena i ne secam se da se ikad znalo pred pocetak zetve sta ce biti sa nasom psenicom.
U zahtevima netreba biti nerealan. Ali ako zelimo da smo otvoreno trziste, onda dozvolite da cena psenice formira na trzistu a ne u kancelarijam izvoznika i monopolista.
Sutra cu izaci jer zelim da moj doprinos ovoj nasoj poljoprivrednoj proizvodnji koja je nosilac izvoza, i svima doprinosi samo ne ocigledno nama poljoprivrednicima.

toooooo :D :D :D :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

zakuvalo se i kod nas u opstini indjija nesto,dobro je ima pomaka :D jebi ga valjda je svima dosta tiranije.

Neznam zasto se i javljam ::sramota:: ::lose:: kad se nista ne desava.Samo se stoji po coskovima i blebece ko je uzeo drzavne zemlje,ko je dobio povracaj itd.itd. :udri: :udri: :udri: :udri:

Aman hoće li biti nečeg u glavnom gradu Vojvodine ili neće?

mi nemamo ni javno skladiste u blizini, a kamoli proteste (novi sad).
sretno svima sutra, imate moju podrsku.

Gledajte sutra ujutru jutarnji program u 7:00 da čujete o protestu Zrenjaninaca ::namigivanje::

Nazad
Vrh