Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Сад ни нема те странице. Неко је угасио!

Attila M. je napisao(la):
Vrbašani? Novosađani? Ima li vas?! :sta:
slabo. neophodno je vise vremena i bolja organizacija.
kad smo organizovali protest za spas cenejskih salasa, samo dva poslepodneva nam je trebalo da napravimo desetak transparenata (dva coveka). obilazili smo komsiluk nekoliko dana pre toga i na kraju ispred gradske skupstine bilo nas dvadeset. rezultat nikakav. treba konstanto protestovati da bi se nesto uradilo. jedan sat, dan, pa cak i nedelja za nasu vlast nije nista. treba svaki dan protestovati. jedino sto preostaje seljacima je blokada puteva, na to su osetljivi, na ostale vidove protesta su oguglali.

Da kada su Srbobranci blokirali put a svrhu povracaja 1200 ha zemlje koju je PIK Becej koristio pospravno i besplatno sta je uradila policija.

Dosli specijalci, ni manje ni vise nego specijalci. :nono: ::lose:: ::svaka cast::
Sve je bilo ujavljeno u policiji da ce se blokirati put,i ucinjeo nje to.Blokiran je bio most kod pruge iz pravca Novog Sada prema Subotici.Guzva nezapamcena.Dosli specijalci

I sta je na kraju bilo :sta: Svi isprseni dobili prijave da plate kaznu za javno remecenje mira.Tada je bio ministar Bubalo,mozda je ovaj sadasnji malo meksi pa nece biti ovako.

svi oni koji se dvoume ili im je tesko da to organizuju u svojim sredinam neka se prikljuce nekom svom blizem gradu gde ce biti protesta ne moras doci traktorom dodji autom busom iliu vec se organizujte ,pa ljudi ne mozemo mi ici od varosi do varosi i ujedinjavati vas ako nemate volje i ako vam je lakse da ovako putem neta protestujete od toga nema nista mora AKCIJA i to sto pre jer ocigledno da ovo nece brzo proci.potrajace bogami.javljami se

Rale 83 je napisao(la):
sorin je napisao(la):
isidor je napisao(la):
Cemu da se nadam i da bude protesta ako neko zna voleo bih da cujem sta ce da promene ti protesti
Pa makar to da si NESTO pokusao. Meni otkupili zito pre 2 meseca i jos nije placeno. Nije ni MK ni miskovic, neki anonimni mlinar. Moze mu se. Pa u ovoj zemlji vise nista ne funkcionise. Ako mislite da samo poljoprivrednici tesko zive..gresite. Pa svi bi se pridruziji, ali...ko ce da krene?
Ja sam predao repicu u junu 2009 i jos nisam naplatio
isidor je napisao(la):
Ima ce srece od utorka lepo vreme pa ce svi na zetvu
Nazalost i ovo je tacno
I ja sam predao kukuruz u septembru,i jos nisam placen,i nikom nista! :udri:

Kod mene je sve spremno, čak je i policija izašla u susret, a na lokalnom radiju se vrti obaveštenje na svakih pola sata.

zx je napisao(la):
Kod mene je sve spremno, čak je i policija izašla u susret, a na lokalnom radiju se vrti obaveštenje na svakih pola sata.

Bravo momci tako se to radi,a ne cekati da ih drugi mole.
Jos jednom svaka cast. ::svaka cast::

Kod mene je sve spremno i svi čekaju kao zapete puške,policija izašla u susret zato što nismo ranije prijavili i neće praviti problema,i na lokalnom radiju se vrti obaveštenje na svakih sat vremena.Svi raspoloživi mediji su obavešteni i biće na skupu.Svakom kome smo rekli niko nije ni aaa rekao već samo gde sa čim i kad tako da po mojoj proceni biće dosta poljoprivrenika čak su se ponudili i ljudi sa okolnih sela da dolaze da podrže. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :cao:

E sad cu ja da vam ostavim moj krajnji zakljucak povodom ove teme!Ljudi,svi vi koji hocete da napravite mitinge i protestvujete,svaka vam cast i samo napred,masovni mitinzi u jedino oruzije sa kojim mozete istaknuti svoju Rec i ozbiljno prodrmati vladine redove i ministarstva!Pa vlada netreba da bude srusena,sadasnja vlada netreba ni da postoji zato sto su protesti mala kazna za ovakvo unistavanje i unakazivanje poljoprivrede i rasturanje sela...Nazalost i u mom selu u Cortanovcima ima veci procenat poljoprivrednika gnjida,nego onih koji razmisljaju o boljem zivotu i koji hoce da se pobune protiv ovih (dahija)!!!Ode burazer kod jednog poljoprivrednika koji svaki dan gura na biciklu kantu mleka u mlekaru i po kisi i po snegu,robuje i kod sebe i kod drugog na kombajnima i traktorima da ima da prezivi, i on ti lepo kaze Baca,ma kakvi protesti,da me tuce milicija tamo....!!!!Ma Cortanovci su puni takvih nakaza moralnih,ja vam to nemogu opisati,niti sirotijeg sela sto se tice poljoprivrede,niti mulavijih ljudi u okruzenju a maltene smo u samom centru zitnice!!!!Od sela sa 3500hiljade stanovnika,verovali ili ne ima nas troje koji smo zainteresovani da idemo na proteste ::lose:: .NeZnam ni da li se u Indjiji nesto sprema,mada sumnjam...Sve u svemu sto se tice Indjijskog okruga i sela ovde,moram da ostavim zakljucak da je ovde vecina pasa koji laju a neujedaju!!!! ::lose:: Unistavanje sitnih i ukrupljavanje poseda velikih odavno je pocelo,nazalost to je trenutna politika ministarstva i drzave u sprezi sa tajkunima...Crna nam se buducnost priblizava u Srbiji,nejde to nista na bolje,ni poljoprivreda ni industrija ni nista pa cak i gradjevina polako staje!!!!Nema od poljoprivrede leba prijatelji nazalost,uzeo nas je olos u svoje ruke,odredjenim potezima cuvaju socijalni mir u vecim gradovima i to je to...Kad vidim kako su u mom selu poljoprivrednici glupi i jadni,onda me ni necudi sto je u Boru pobednik izbora g17+........

@DJOKAN>svaka čast,tačno je to što si sve rekao i to je situacija u 90%mesta.malo je ljudi koji svesno razmišljaju,svojim mozgom.njima je lakše sedeti u birtiji nego uraditi nešto korisno za svoju decu,razmišljaju ima drugih pa nek se oni bore a mi ćemo se priheftati ionako.to nas i uništava.zato i ponavljam:ljudi gledajte u budućnost i nesedite skrštenih ruku.sad me je zvao čovek iz malog crnića,imaju tamo udruženje,i oni će tamo izaći u protest.svaka čast :ppozdrav:

Nazad
Vrh