Dragan18
Član
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
smedic zar si mislio da Zrenjaninac puca na lokalne televizije??
smedic zar si mislio da Zrenjaninac puca na lokalne televizije??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran0230 je napisao(la):Momci ježim se dok ovo pišem-svaka čast a ovde kod nas sve seronje(uključujem i sebe)-kome god kažeš odgovori ti sa :nema od toga ništa.
Bio sam na ratišu 91 i 99 (3meseca)-ovakav moral u Kikindi 0000000000000
Farmer Bob je napisao(la):Neznam zasto se i javljam kad se nista ne desava.Samo se stoji po coskovima i blebece ko je uzeo drzavne zemlje,ko je dobio povracaj itd.itd.
kad vam je vaše udruženje van tokova,dođite onda kod nas pa dajte svoju podršku.Možete i kolimaKishRobert je napisao(la):za nase udruzenje koje je totalno van tokova....
goxy je napisao(la):a sta se desava sa Golubincanima,Vojcanima,Staropazovcanima,... Gde se oni skupljaju ako se uopste skupljaju? Od njih nisam nista procitao
Konacno neko nas
nisam se bas dobro "odrazio" al' ajd pokusacu da objasnim....nismo mi bas van tokova,znamo mi sve sta se desava...veceras je sastanak nekadasnje apv(sad ap) u master centru,od kad postoji nase udruzenje promasio sam samo prosli i vecerasnji sastanak i veceras jednostavno nije imao ko da ide,ja sam popizdeo,dosta mi vise odlazenja,a ima likova iz udruzenja koji nikad i nigde nisu ni mrdnuli(tu miislim na uo i predsednika) za udruzenje...provac je napisao(la):za kisa pitanje,, a zasto vam je udruzenje van tokova,, jer su ocigledno ljudi koji treba da povedu akciju van tokova?
a mozda i ne smete da izadjete mozda vam je tako naredjeno ili ce biti posle packe.ako vi niste sposobni da povedete vase ljude koji ocigledno misle kao i vecina na ovom forumu onda prepustite onome ko ima mu..a i obraz.
ovde nije borba za miku peru ziku lazu vec za celokupnu srpsku poljoprivredu bez ikakavih teritorijalnih podela.ovo je borba za ljude koji zele da zive od svog rada .a za snezu odgovor :raspitaj se gde je najblizi skup jer je ocigledno da su manja mesta podbacila ali sve ce to sutra ustati na noge videces,NAPRED ZA BUDUCNOST