Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

smedic zar si mislio da Zrenjaninac puca na lokalne televizije?? :haha: :haha: :haha: :haha:

Moram da se isključim iz ove teme jer mi nije tu mesto

Zoran0230 je napisao(la):
Momci ježim se dok ovo pišem-svaka čast a ovde kod nas sve seronje(uključujem i sebe)-kome god kažeš odgovori ti sa :nema od toga ništa.

Bio sam na ratišu 91 i 99 (3meseca)-ovakav moral u Kikindi 0000000000000 :udri:

Ne želim da osujetim akciju, ali bojim se da ću sutra ispasti magare. Danas se ceo dan rnjam oko protesta (ljudi, murija, ozvučenje) i još mi je sve to po džepu, a večeras počinju da mi ne odgovaraju na pozive...
Ali nema veze. Ako ništa i ne bude, ono koliko se skupi puštaćemo muziku i cepati pivo sat-dva pa kući. Bar će se u sredu pričati...
Zoran0230, nemoj da se skenjavaš. Biće i te kako!!!

Farmer Bob je napisao(la):
Neznam zasto se i javljam ::sramota:: ::lose:: kad se nista ne desava.Samo se stoji po coskovima i blebece ko je uzeo drzavne zemlje,ko je dobio povracaj itd.itd. :udri: :udri: :udri: :udri:
KishRobert je napisao(la):
::sramota:: za nase udruzenje koje je totalno van tokova....
kad vam je vaše udruženje van tokova,dođite onda kod nas pa dajte svoju podršku.Možete i kolima :D :ppozdrav:

a sta se desava sa Golubincanima,Vojcanima,Staropazovcanima,... Gde se oni skupljaju ako se uopste skupljaju? Od njih nisam nista procitao

Da li ima neko iz Pazove, ili cemo u Indjiju?
Post je spojen: [time]1277751303[/time]

ja jos nikog iz nase opstine nisam cuo da je nesto rekao,predlozio

Ljudi i nama je SM 40-45km pa se ide.

Evo i ja iskreno i javno da kazem da ja necu ici na ovaj protest jer mi je u sredu prijemni za fakultet,danas sam stisnuo ucenje i sutra ceo dan,isao sam na sastanke,obavestavao masu,davao podrsku,molim vas da mi ne zamerite sto sutra necu biti sa vama.
Ako protesti potraju eto mene u sredu popodne posle prijemnog i ako se bude islo za BG sa vama sam pa makar sekire padale. :cao:

za kisa pitanje,, a zasto vam je udruzenje van tokova,, jer su ocigledno ljudi koji treba da povedu akciju van tokova?
a mozda i ne smete da izadjete mozda vam je tako naredjeno ili ce biti posle packe.ako vi niste sposobni da povedete vase ljude koji ocigledno misle kao i vecina na ovom forumu onda prepustite onome ko ima mu..a i obraz.
ovde nije borba za miku peru ziku lazu vec za celokupnu srpsku poljoprivredu bez ikakavih teritorijalnih podela.ovo je borba za ljude koji zele da zive od svog rada .a za snezu odgovor :raspitaj se gde je najblizi skup jer je ocigledno da su manja mesta podbacila ali sve ce to sutra ustati na noge videces,NAPRED ZA BUDUCNOST

provac je napisao(la):
za kisa pitanje,, a zasto vam je udruzenje van tokova,, jer su ocigledno ljudi koji treba da povedu akciju van tokova?
a mozda i ne smete da izadjete mozda vam je tako naredjeno ili ce biti posle packe.ako vi niste sposobni da povedete vase ljude koji ocigledno misle kao i vecina na ovom forumu onda prepustite onome ko ima mu..a i obraz.
ovde nije borba za miku peru ziku lazu vec za celokupnu srpsku poljoprivredu bez ikakavih teritorijalnih podela.ovo je borba za ljude koji zele da zive od svog rada .a za snezu odgovor :raspitaj se gde je najblizi skup jer je ocigledno da su manja mesta podbacila ali sve ce to sutra ustati na noge videces,NAPRED ZA BUDUCNOST
nisam se bas dobro "odrazio" al' ajd pokusacu da objasnim....nismo mi bas van tokova,znamo mi sve sta se desava...veceras je sastanak nekadasnje apv(sad ap) u master centru,od kad postoji nase udruzenje promasio sam samo prosli i vecerasnji sastanak i veceras jednostavno nije imao ko da ide,ja sam popizdeo,dosta mi vise odlazenja,a ima likova iz udruzenja koji nikad i nigde nisu ni mrdnuli(tu miislim na uo i predsednika) za udruzenje...
a mislim da ce na vecerasnjem sastanku ap-a biti nesto povodom protesta...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BuV00s5TGh0[/youtube]

IDEMOOO SUTRA FUKARE DA KARAMO ::traktor:: ::traktor1:: ::traktor:: ::traktor1::

Hej narode, vidimo se sutra u Zr...Necu doci traktorom, ali cu se bar potruditi da slikam, da nas glas dalje ode :D

I jos jedna sugestija! Uclanjujte se u onu grupu na FB, jer ako ova "nasa stvar" zazivi, lako se moze desiti da server poljoinfo foruma padne. Zato se uclanjujte, jer ce server Fb malo sutra da sruse :)

Znači ništa u Vrbasu, ništa u Novom Sadu. Nije da me čudi, znao sam odmah da od toga neće biti ništa, zato nisam ni hteo da se busam u prsa u ovoj temi.
Molim samo da me sledeći put ne prozivaju po drugim temama i da mi ne nameću kompleks krivice! Imam i ja sasvim dovoljno problema kod kuće, ne treba mi još i to da me određeni članovi tu *ebu u zdrav mozak.

Ostalima neka je sa srećom!

Imamo los odziv u susednim mestima neznam sta ujutru da kazem ljudima :udri: :udri: :udri:
A precednik udruzenja obavestio medije , :udri: ja moram reci narodu staje i kakoje pa ko oce nek ide zamnom a ko nece IZVINITE nije do mene

Garant su i Dragin i Tadic i svi iz vlade upoznati sa planom mitinga i sad trenutno rasporedju policiju po najkriticnijim opstinama,angazuju Daciceve snage i procenjuju analiticari koliko je ozbiljna namera i da li ce imati velike posledice!!!Gde ti ljudi zive,u kom svetu oni zive i da li je njima uopste jasno i da li su svesni da je Srbiji dosao kraj ::lose:: I ne samo sto se tice poljoprivrede,da li su svesni da ce tako i otpusteni iz fabrika radnici i gladni krenuti na njih!Sutra treba onog olosa Zaharija Trnavcevica izvesti pred ojadjenu masu pa neka palamudi tres kako treba raditi i sta treba raditi!Joj kad se setim Veselinova,pa Dulicke,pa sad ovog pijuna Draginog,muka me vata i leptirici u stomaku i pojavljuje se zelja za fizickim obracunom sa tim glupim personama :udri:

Nazad
Vrh