Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Nemojte se "kompleksirati" ljudi, citiraću jedinog istinskog borca savremene Srbije:

"Srešćemo se mi negde..."

DJOKAN je napisao(la):
Garant su i Dragin i Tadic i svi iz vlade upoznati sa planom mitinga i sad trenutno rasporedju policiju po najkriticnijim opstinama,angazuju Daciceve snage i procenjuju analiticari koliko je ozbiljna namera i da li ce imati velike posledice!!!Gde ti ljudi zive,u kom svetu oni zive i da li je njima uopste jasno i da li su svesni da je Srbiji dosao kraj ::lose:: I ne samo sto se tice poljoprivrede,da li su svesni da ce tako i otpusteni iz fabrika radnici i gladni krenuti na njih!Sutra treba onog olosa Zaharija Trnavcevica izvesti pred ojadjenu masu pa neka palamudi tres kako treba raditi i sta treba raditi!Joj kad se setim Veselinova,pa Dulicke,pa sad ovog pijuna Draginog,muka me vata i leptirici u stomaku i pojavljuje se zelja za fizickim obracunom sa tim glupim personama :udri:
zx je napisao(la):
Nemojte se "kompleksirati" ljudi, citiraću jedinog istinskog borca savremene Srbije:

zx je napisao(la):

hahaha-al to je surova istina :udri: :udri:

A stome lik koji je protestvovao protiv slobe zgazio na zulj :haha: :haha: :haha: steosi da dovdemo ove a sad nesmes da ides da ih oteramo .
Dala baba dinar da udje u kolo , sad bi dala 2 da izadje al nemoze

Sindikalno udruženje poljoprivrednih proizvođača opštine Apatin daje punu podršku protestima.
U protestima bi učestvovali poljoprivredni proizvođači iz sela Sonta,Svilojevo,Prigrevica i Kupusina,kao i proizvođači iz Apatina.
Pošto nismo bili u dogovoru za sutrašnju protestnu vožnju traktorima,ovom prilikom pozivam sve poljoprivredne proizvođače na teritoriji opštine Apatin kao i proizvođače iz obližnjih mesta da se jave kako bi mogli dogovoriti zajedničku protestnu vožnju ispred zgrade opštine u Apatinu.
Takođe pozivam poljoprivredna udruženja i organizatore iz cele vojvodine da se jave u slučaju organizovanja većih protestnih skupova,da se ljudi mogu blagovremeno obavestiti da se pridruže protestima.
javiti se možete porukom ili na email: poljosonta@sezampro.rs

Ma ne mogu nam nista,imamo pravo na proteste snimaju kamere,mediji pa ovo je demokratska drzava i niko ne sme da vas bije. :nono:
Kad smo vec kod sindikata evo jos njihove pesme: :udri:
Ova sve objasnjava kako biznismeni rade u BG-u
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3yFRPXyHu3g
[/youtube]

@zx
I taj borac nam pomože da budemo tu de jesmo!

meeker, grešiš, samo su ovi aktuelni zloupotrebili njegovo delo i postavili ga na kolosek za ko zna gde...

Pa ne mogu da vas razumem vas iz Bačke da niko nije mogao da zove novinare vojvođanske televizijeda izdaju vesti na Vojvođanskom dnevniku :zli: :zli: :zli: :zli: :zli:

@zx
Pamtim ja dobro njegove govore i razmišljanja. A videh i rezultate.

Код мене о протестима нико није чуо, а и како би. Људи са којима сам разговарао нису много заинтересовани иако их муче исте муке. Имате моју подршку да сте бар мало ближи дошао бих или трактором или пешке овако ништа, од мене до Ариља има преко 80км неби ми било жао нафте али далекоо је.

Društvo moju podršku imate :D , i žao mi što se ništa ne organizuje kod nas... :zli:

Ni ja ne bih isao na proteste da moja asocijacija ima para za master centar,mi kad imamo sastanak skupimo se u sobi od prilike 4*7 i tu pregovaramo neki sede a neki stoje,bitno je da smo slozni.

Rale 83 je napisao(la):
Imamo los odziv u susednim mestima neznam sta ujutru da kazem ljudima :udri: :udri: :udri:
A precednik udruzenja obavestio medije , :udri: ja moram reci narodu staje i kakoje pa ko oce nek ide zamnom a ko nece IZVINITE nije do mene

ШТА ДА КАЖЕШ:haha: НЕМА ПОВЛАЧЕЊА НЕМА ПРЕДАЈЕ!!! :nono:

Ујутру ћу да изрибам Божевчане страшно! :zli: :udri:

Nazad
Vrh