Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Ok ja cu izaci sa traktorom ako se bude kod mene u mestu organizovalo jer ja sam ne mogu nista a koliko cujem u selu od starijih paora te nece te nemaju vremena goriva a nas mladjih ima pet sest,a pola od nas nema registrovan traktor pa ce nas povatati saobracajna milicija dok stignemo do mesta skupa i tako .Jako tesko to sve ide oko organizacije trbalo bi malo u medijima to obelodaniti pa makar i lokalne radio stanice .
A kome mi uopste teramo inat sa tim protestima kada nam cela drzava privatizovana ili ja gresim u misljenju .kada psenicu otkupljuje mk , gran eksport agro glob sve trgovci oni daju pare za psenicu a ne drzava koja i da hoce nema para i moci da tako nesto ucini.
Sve se mislim da vise od 10 din za kilu necemo dobiti.
onda raji odgovara sto niza cena zita zbog cene hleba da bi bilo socijalnog mira pa da vlada hoce da nesto promeni nebi dozvolila uvoz mesa starog po 15 godina za koje jos dobijaju novac pa obaraju cenu zive stoke kod nas .
Koga mi zavaravamo ova drzava je u tolikoj bulu da mora da igra po tudjim pravilima pa makar i naopako .
Cemu da se nadam i da bude protesta ako neko zna voleo bih da cujem sta ce da promene ti protesti

Golub je napisao(la):
Ajmo, de su ostali forumaši koi su do juče bili u svaki post eksplozivni i sve znali i mogli, nešta ne vidim njihova imena ovde na tu temu (ili će biti posle ja nisam znao)....

Kengur je napisao(la):
Sta si hteo da kazes

Hteo sam da kažem zašto nisu stari članovi aktivni na ovu temu .

isidor je napisao(la):
Cemu da se nadam i da bude protesta ako neko zna voleo bih da cujem sta ce da promene ti protesti
Pa makar to da si NESTO pokusao. Meni otkupili zito pre 2 meseca i jos nije placeno. Nije ni MK ni miskovic, neki anonimni mlinar. Moze mu se. Pa u ovoj zemlji vise nista ne funkcionise. Ako mislite da samo poljoprivrednici tesko zive..gresite. Pa svi bi se pridruziji, ali...ko ce da krene?

sorin je napisao(la):
isidor je napisao(la):
Pa makar to da si NESTO pokusao. Meni otkupili zito pre 2 meseca i jos nije placeno. Nije ni MK ni miskovic, neki anonimni mlinar. Moze mu se. Pa u ovoj zemlji vise nista ne funkcionise. Ako mislite da samo poljoprivrednici tesko zive..gresite. Pa svi bi se pridruziji, ali...ko ce da krene?
pa odakle ti sada prijatelju psenica sa lagera

pa odakle ti sada prijatelju psenica sa lagera
[/quote]

Nikad ne predajem svu psenicu u zetvi. Samo u dzepove sto ne tovarim. Sve sto predas na brzinu, na kraju ne valja.
Mada je maltretiranje sa skladistenjem.
Mada to sad nije tema, tema je sto nas generalno zavlace vec godinama

:udri:Mozda ce Zaharije Trnavcevic da se provoza jedan krug na rudi zajedno sa nama do PM

Ljudi,bojim se da ne bude tresla se gora rodio se mis.Jednostavno mislim da od polemike tj.price malo toga imamo.Treba konkretno reci da bih stvari svima bile jasnije,vec sutra precizirati gde ce se odrzavati skupovi,najrealnije je po opstinama jel znamo i to da ljudi nemaju ni za deset litara nafte a kamoli da se voze po 50ak km.Konkretno je slucaj kod nas u opstini indjija,ljudio su totalno neobvesteni sem nas par koji smo clanovi foruma,a malo je vremena za obavestiti ljude bez bilo kakvog javnog obavestenja dali preko tv,novina ,radija na bilo koji nacin,bojim se da drugacije nece imati efekta.A ovi sto pricaju da nema svrhe nek ih i dalje jebu ova kapitalisticka govna,nek krene od seljaka a posle i nek gori skuptina ako bude trebalo jel ovako kako seljak zivi nemoze gore.

Aj da čujem: koga će biti iz opštine Vrbas? Da li je neko tamo prijavio protest? Ako ima još koga, doći ću autobusom.

Ili barem u Novom Sadu?

sorin je napisao(la):
isidor je napisao(la):
Ja sam predao repicu u junu 2009 i jos nisam naplatio
isidor je napisao(la):
Ima ce srece od utorka lepo vreme pa ce svi na zetvu
Nazalost i ovo je tacno

Kod nas se neće moći ući u njive ali ne znamšta će biti od protesta,lepo mi je došlo da napišem parolu na traktor pa makar jedan krug obiđem(nisam pametan).Nije problem u nafti,ne treba tu mnogo nafte nego je problem u tome što nemamo organizaciju koja bi proteste trebalo da pokrene a mi kao pojedinci ne možemo ništa.Ja sam za ali ko mene pita kao i za mnogo što šta

Vrbašani? Novosađani? Ima li vas?! :sta:

North ARMY je napisao(la):
A nasem Clanu Strizaninu ne radi internet iako ostalima u njegovom selu radi. ::lose::

@Rale ti kad se isprsis pusti glas pa reci istinu da ako ovako nastavimo necemo imati leba da jedemo,sela odumiru,vlada bela kuga jer je seljak u krizi,kilo mesa kad ga prodas kosta 90din a u mesnici 350,mleko je 18din kod seljaka a zapakovano u tetrapak 60din, od kile brasna se dobije 2 vekne hleba kila brasna kosta 9din a kilo hleba 45-50din,samo reci istinu nema potrebe za lazima.
Reci slobodno i za cenu nafte da je ona glavni izdatak a da tih par dinara refakcije ne znaci nista jer se potrosi vise nafte po ha od one koju oni daju.
Rale 83 je napisao(la):
@Na
A ako izadje precednik opstine ili direktor sektora za razvoj sela?
Post je spojen: [time]1277630674[/time]

Ево ме коначно! :D
Имам бежични интернет. Јуче нисам могао да се логујем на нет уопште! позовем другаре, код њих ради. Одем код комшије да оставим неки коментар код њега ради, вратим се кући и даље ништа. После тога је искључена цела приступна тачка. Приступна тачка-антена за нет ми је код старојке на крову. Позовем друга што ради код тог провајдера, каже не зна шта је у питању вероватно неки квар, мора да се види на лицу места. Друга приступна за то време тачка ради. У међувремену тј. јутрос успоставља се веза поново, дечко малопре је дошао да види у чему је квар а ни незна да је у међувремену прорадио. Случајно?

Уосталом погледајте ово:

2lsctoo.jpg

Nazad
Vrh