Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

A nasem Clanu Strizaninu ne radi internet iako ostalima u njegovom selu radi. ::lose::

@Rale ti kad se isprsis pusti glas pa reci istinu da ako ovako nastavimo necemo imati leba da jedemo,sela odumiru,vlada bela kuga jer je seljak u krizi,kilo mesa kad ga prodas kosta 90din a u mesnici 350,mleko je 18din kod seljaka a zapakovano u tetrapak 60din, od kile brasna se dobije 2 vekne hleba kila brasna kosta 9din a kilo hleba 45-50din,samo reci istinu nema potrebe za lazima.
Reci slobodno i za cenu nafte da je ona glavni izdatak a da tih par dinara refakcije ne znaci nista jer se potrosi vise nafte po ha od one koju oni daju.

@Na
A ako izadje precednik opstine ili direktor sektora za razvoj sela?
Post je spojen: [time]1277663074[/time]

vidim da se i vi spremate na prosvjede,kod nas su u Hr. prije par dana zavrsili prosvjedi,bili su kao i u 3.-em mjesecu u svih slavonskih 5 zupanija,samo sto ovaj put nisu bile blokirane prometnice,traktori su bili parkirani uz ceste,trazili smo sastanak sa premijerkom,ili blokiramo ceste.vlada nije imala drugog izbora nego se sastat sa seljacima,i ispunit zahtjeve...

Lepo ako hoce da vas podrzi ali vam on ne moze pomoci,ako izadje to je samo politicki da pokupi koji bod.

A siguran sam da ima putera na glavi kao i ovi nasi koji drzavnu zemlju daju kolegama,koji pare za kopanje kanala daju u partiju a ne za kanale,bolje da ne izlaze.

Jeste li znali da u MZ svake godine pred zimu dodje iz VP ili iz cega vec u selo spisak kanala koje treba prokopati,da li su kopali kod vas?? Jesu ocin na papiru napisu a pare strpaju u dzep.

LJudi jel ima nekog sa teritorije opstine Indjija na kojoj sam ja dali se sprema nesto konkretno za utorak ako se sprema nebi da propustim :zli: molim vas obavestite me

@grunt
Idemo svi u Mitrovicu,a za dalje cemo videti.Bitno je da nas ima sto vise,povedi jos nekoga :bravo:

Jedna lasta ne čini proleće, samo čoporativno dok uhvatimo plen za vrat, pošto smo gladni, žedni, bosi... nesmemo biti malo jer je plen sit, uhranjen, snažan al bez kondicije, a na dalje mi ljudi ljudske vrste možemo se dogovoriti bez sumnje.

Ajmo, de su ostali forumaši koi su do juče bili u svaki post eksplozivni i sve znali i mogli, nešta ne vidim njihova imena ovde na tu temu (ili će biti posle ja nisam znao)....

Svi junaci nikom ponikoše,
i u crnu zemlju pogledaše....

/

U dobru je lako dobar biti,......

Golub je napisao(la):
Jedna lasta ne čini proleće, samo čoporativno dok uhvatimo plen za vrat, pošto smo gladni, žedni, bosi... nesmemo biti malo jer je plen sit uhranjen snažan al bez kondicije, a na dalje mi ljudi ljudske vrste možemo se dogovoriti bez sumnje.

Ajmo, de su ostali forumaši koi su do juče bili u svaki post eksplozivni i sve znali i mogli, nešta ne vidim njihova imena ovde na tu temu (ili će biti posle ja nisam znao)....

Svi junaci nikom ponikoše,
i u crnu zemlju pogledaše....

/

U dobru je lako dobar biti,......
Alal vera :ppozdrav:

Golub je napisao(la):
Jedna lasta ne čini proleće, samo čoporativno dok uhvatimo plen za vrat, pošto smo gladni, žedni, bosi... nesmemo biti malo jer je plen sit uhranjen snažan al bez kondicije, a na dalje mi ljudi ljudske vrste možemo se dogovoriti bez sumnje.

Načitah se svačega, al ovo je odlično!
:ppozdrav:

U Kikindi samo popis poplavljene zemlje o protestima niko ništa ne zna sem nas na forumu -mi smo ovde slepo crevo u svim segmentima

Ja sam poslao svim prijateljima pa racunam ako i oni posalju svojim do sutra zna cela Srbija + svi ostali sa foruma koji imaju naloge na fejsu :D jedino se plasim da ne bude malo zainteresovanih ::lose::
Post je spojen: [time]1277674515[/time]

I ja se toga plašim, jer 70% stanovništva su penzioneri i zdravstveno bolesni ljudi.
Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu.

U majkumu pa šta je onda ostalo, pa sa čime će mo bre mi onda trbuhom za kruhom.

ja sam poznanike obavestio o protestu,čak i one koji se ne bave poljoprivredom.

Nazad
Vrh