Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

braco poljoprivrednici ovo je ocgledno podstaklo mnoge ljude da se probude iz apatije i ravnodusnosti i samim tim sve je veci broj zainteresovanih, sve veci broj mi salje poruke kako da se pristupi asocijaciji .ma ljudi vi ste svi vec asocijacija cim se bavite poljoprivredom posteno i dozivljavate nepravdu kao svi clanovi.sto se tice prisajedinjenju asocijaciji ja sam vam vec naglasio da smo mi otvoreni za sve grane poljoprivrede samo bi bilo dobro da se bar malo udruzite da bi mogli da podelite teret jer je ovo veoma tezak i naporan posao a da to radi samo jedan covek nije posteno tako da se organizujete i smislu :jedan ce ici na sastanke asocijacije drugi ce siriti ideju medju seljacima treci ce ici na lok medije itd itd tako da to ne moze jedan covek da radi mada sam ja naglasio da nam je vazan svaki covek i niko nece biti odbacen-naprotiv svi su dobrodosli.

Gledam sada na RTS2,sede Dragin i predsednik opstine Nova Crnja.Bas se taj nas kolega lepo uklopio sa ministrom,samo sto mu ne sedne u krilo.Vidi se da se utalio sa njima.Kaze za cenu psenice"svaka cena ispod 10 din.kg je jako losa"jaoooo pa ni on nije normalan a mislio sam dobro je da je konacno negde i seljak predsednik opstine.Evo i zahvaljuje se Draginu,cime li su ga kupili :zli:

Dobro , okupimo se u opstini, vozimse necime sporo po putu , zaustavljame RTS ja izdjem UVUCEM stomak ISPRSIM grudi ..... I sta dalje da radim

ja cu da pokrenem protest u mojoj opstini samo moramo da budemo slozni ili nema nista od nas ima da nas izmuzu do koske.,,ZITO DzABE KUKURUZ BADAVA PAORA MUZU KAO DA JE KRAVA,,

ljudi nemojte se zavaravati ako procitate ove vesti. pa nema veceg ukopnika srpske poljoprivrede od zaharija trnavcevica taj se covek vise pita od dragina to je zlo vece od one dragane indjic koja je obradjivala tj zaturala predmete za postcijajna sredstva.on nece ni da cuje da se u njegovoj emisiji pojavi vest o asocijaciji a kamoli da nas pozove u goste ,moze ali ako platis.zlo zla.

Ja sam slucajno prosle godine u beogradu sa kamionom udario novinara dejana jovanovic koji je radio kod trnacevica u uredjivanju te emisije i mogu da kazem da ga je ovaj ocrnio.Deda matori kaze da iskoristava studente zarad svoje koristi a emisija je politicka jer kako vrh DS naredi tako on vodi i uredjuje,od tada ja to djubre vise i negledam pa vidi te samo koga dovodi u goste i bice vam jasno :zli: :zli: :zli:

Ej, ovaj forum sve vise zakucava i cudnije radi,jal moze ponovo link za grupu na FB-u posto na ovaj postavljeni link,ja ne dobijam nista ::lose::

Neko ili nešto se trudi da baš uspori ili potpuno obustavi rad foruma. :zli: :zli:

http://www.facebook.com/pages/OPSTI...KA-USTAJ-SRBIJO/133899933296071?v=wall&ref=ts

Meni na ovo otvara. Probajte i preko pretrage.

Nije ni važno na kraju...... Samo se pojavite u utorak, a posle i u BGD!!! Samo neka cirkuliše informacija-telefonom, netom, u kafani,...
P.S. Ako sad stanete, za najkasnije 6 meseci stajaćete ispred neke ambasade u redu za iseljeničku vizu... (pranje tanjira, izđubravanje, klonjare, kanali,....
Post je spojen: [time]1277624286[/time]

Malo pre je bilo na b92 neko je pricao o protestima kaze ako na ovo ne bude drzava odgovorila bice mnogo,mnogo vecih problema na ulicama...
Post je spojen: [time]1277658534[/time]

Nazad
Vrh