Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Ovaj forum je najliberalniji,jedino su bolje emisije uzivo ali gde su Bane i Sujmanac,a stampa rekla kazala... ::lose:: ::lose::
Sinoc su bili na TV Jesenjin.

to sto mediji manipulisu to je stvar njihove hajke i njihove privrzenosti rezimu.mi smo kontaktirali terzica i covek koji je u vrhu nase org odgovorno tvrdi da to nisu njegove reci .pusti te to bice tu podmetanja raznih i miniranja ali ne damo se mi.samo da vam potvrdim da i gdin terzic izlazi u arilju sa svojim malinarima da nas podrzi jer takav je stav asocojacije da bilo koja grana trazi podrsku svi je moraju ispostovati ,ne brigesajte vec se podmecu bombice da smo mi u vrhu asoc dobili silne pare itd itd ali to su gebelsove metode koje nece proci.mi stojimo ispred vas za vas a normalno smo sve ovo zapoceli jer smo prvenstveno i mi i gov...ma tako da necemo odustati, IDEMO DO KRAJA.da li ste gledali jutros b92 i primetili koliko puta su ponovili da treba da se udruzijemo ali niko nije spomenuo da treba da se udruzimo u jednu org i da im pokazemo snagu vec im je to nacin kako da nas rasparcaju i oslabi i to ti je vid manipulisanja medijima a sve u cilju zastite vlasti koju mi necemo da rusimo jer smo je mi izabrali ali cemo je naterati da radi u interesu onih koji su je izabrali i ciji servis ona treba da bude a ne da se hvale poljoprivreda jedina grana koja ostvaruje izvoz pa normalno ali preko cije grbace,

Nek taj Terzic onda posalje otvoreno pismo da demantuje sve to! Otvoreni demantij moraju da puste.

ОПШТИ ПРОТЕСТ ПОЉОПРИВРЕДНИКА - УСТАЈ СРБИЈО! (страна на фб)

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/OPSTI-PROTEST-POLOPRIVREDNIKA-USTAJ-SRBIJO/133899933296071

УЛАЗИТЕ И ЗОВИТЕ ЉУДЕ! КАД АКО НЕ САД?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=39FkK0JAbTc&feature=related[/youtube]

Moj komentar na sve ovo

Text pesme sve kaze:

Kad srusimo mostove
i kada spustimo maceve
pozelim da su nase igre
ratne igre, bar malo neznije

Nije vazno ko pocinje
uvek na kraju cutimo
kad mnogo toga treba reci
a nema reci, reci za istinu

Ref.
Nek' sada ratne igre prestanu
jer vise niceg nema u tebi, u meni
u mome srcu kise padaju
u dusi veju crni snegovi

Ti uvek odvise ponosna
ja tvrdoglav kao noc
i ko ce koga prvi zvati
ko kome dati ruke za dodire

I opet lose se osecam
kruzim kao zao vuk
jer mnogo toga treba reci
a nema reci, reci za istinu

Ref.

Evo sad sam gledao na Sremskoj TV Baneta i Sujmanca u emisiji paor,jasno su istakli nase probleme,svaka cast momci. ::svaka cast::

Стижанин je napisao(la):

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/OPSTI-PROTEST-POLOPRIVREDNIKA-USTAJ-SRBIJO/133899933296071

Kad ?? Gde ?? " Obećanja odlažu blokadu puteva "

Kad će da blokiramo puteve ??

Nisam aktivan na ovu temu jer su svi lopovi ::samo bes:: . Tržište funkcioniše po ponudi i tražnji ! Nemojte sejati pšenicu ! Sejte zelen i šargarepu i zaradite 5000 € po kj !! ( Dobro sam napisao 5000 € po kj možda i više !! ) .

Super je to da su se barem negde pajavili, ALI gde je SM, a gde je npr, Požarevac. Super bi bilo kada bi mogli da napravite neki pamflet , p amakar ga poslali npr meni na pp , e-mail, da ga mogu slati lokalnim medijima, prijateljima...

Стижанин je napisao(la):

Poslao svim prijateljima na fejsu :D doduse nisu svi poljoprivrednici :cao:

NEMA odlaganja protesta,ona ce bit odrzana u utorak sa pocetkom u 11h,gradovi koji ucestvuju:
Mitrovica,Pančevo,Vršac,Bogatić,Šabac,Arilje,Knjaževac..

Ovi se nece prodati zamislite kako bi prosli u selu,pa neko bi im minirao i kucu i sve zivo :zli: :zli:

@NA
Vidimo se u utorak u S.Mitrovici :ppozdrav:

Ja ovo šaljem medijima

U utorak, 29.06.2010.,Asocijacija poljoprivrednika Srbije je zakazala protesne skupove poljoprivrednika u svim opštinama u Republici. Skupovi se očekuju u svim opštinskim mestima sa početkom u 11:00 časova, a podrazumevaće i protesnu vožnju traktorima.
Motiv ovih skupova je: niske otkupne cene poljoprivrednih proizvoda, monopol veleposednika i prerađivača, visoke cene inputa u poljoprivredi, "uvoznički lobi" i svi drugi tekući problemi u poljoprivredi i selu za čija je rešenja neophodna pomoć Republike.

Unapred hvala, ako će te medijski podržati i ispratiti ovu našu akciju. Asocijacija Poljoprivrednika Srbije

http://poljoinfo.com/poljoprivreda/protestna-voznja-traktorima/msg163672/?boardseen#new

Te price da cemo pristati na robne rezerve,da odustajemo od protesta nek okace macku o rep,to su samo medijske navlakuse ::lose::

Za sve skeptike Dragisa Terzic će izaci na proteste iako je sa ministarstvom postigao dogovor koji jos nije potpisan.on je u ASOSIJACIJI POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE.I BORI SE ZA INTERESE SVIH NAS A NE SAMO ZA SVOJE.TO NEKA BUDE JASNO.da više ne trošim energiju na ovakve stvari čeka me organizacija.

Србска слога

Србин има једну мисо
У срце му Бог уписо:
Да он сваком добра жели,
Да сироту не уцвели,
Да дарује ко му тражи
И бол свачиј да ублажи.
Само Србин нема слоге,
Отуда му беде многе.

Србин има прошлост славну
Има веру православну,