futurefarming
Član
Vi ste se uhvatili "Subvencije za poljoprivredu" a ovo su "subvencije za podsticaj ratarske proizvodnje".Zvuci slicno,ali nije isto.Svi smo poljoprivrednici,ali nismo svi ratari,i nemamo svi iste ciljeve.Ja sam podrzao protest zbog vas "ratara",jer ovde mi od toga nemamo nista.ALi se nemojte sad busati u grudi i vikati "Mi smo se izborili,a gde ste bili vi?"Vi ste se borili za svoje,i izborili.Videcu vas da li cete izaci kad ukinu subvencije za stocare,vocare i povrtare,jer nece biti para za sve nas.Tada gospodo mozete da sudite drugima,sada samo sebi,tj.ratarima.
Naravno da niko neće izaći, mi "ostali" smo izduvali ali dobro, neka bar jednom delu poljoprivrednika bude bolje dok svi zajedno ne propadnemo zbog takve politike i usko-ličnih interesa.
sada sam gledao statistiku i ovaj forum broji 8095 članova a takođe ima veoma pametnih i obrazovanih ljudi koi bi mogli da vode jednu da je nazovem FORUM ASOCIJACIJU i po meni je bitno da je to jedna a ne 5-6 asocijacia pa onda jedni pristanu na neke uslove drugi ne i ode mast u propast moj predlog je da se ovde sa foruma odaberu ljudi koi če nas predstavljati IZABRATI PRAVE DOMAČINE I STRUČNJAKE i iz drugih oblasti poljopribrede ( a ne da budu pravnici ko naš ministar ) koi znaju šta je največa problematika ne samo ratara nego i stočara i povrtara koliko mi se čini i ovaj protest je krenuo sa foruma pa zašto ne bi i jedna velika FORUM ASOCIACIJA mogla da postoi
Ovakve ideje podržavam.
Kiš, junače, pobedi li te demone?