Jedan od zahteva je bio i da gazdinstva <10 Ha ne placaju PIO za subvencije, kao i da ministar polozi ostavku. Na kraju je izbaceno sve (na moju veliku zalost) a ostalo je samo ono sto je ministar petrovic na svoju ruku doneo i izmenio.
Treba tu podneti puno raznoraznih zahteva i nadam se da ce sad kad je svako pokazao svoje lice (APS i APV, P100+ i ostali) konacno da se pojavi neko koce zastupati interese velikih, malih, ratara, stocara i inih.
Iz mog sela sam bio samo ja (iako ima mnogo vecih od mene) i nek im je na cast! A sto se tice komentara gospodina KisRoberta da nam je zinulo **greška za pare, sve se pitam da je ukinuto i ispod 10 vi biste sedeli kod kuce? Da ste gospodo "mali" (posto sam ja sad sa mojih 40 ha postao tajkun, blago meni!) izasli i vi, mogli smo zahtevati i jagode u decembru. Ovako, na moju veliku zalost, ali moram da primetim da to sto smo u istoj bransi (poljoprivreda) i sto smo na istom forumu , ne znaci da delimo i ista ubedjenja. Sad jedino sto mogu da kazem, sedeli ste u svojim kucama i nasladjivali se nasom mukom? Sad sedite nek vas cepa zavist!
Znam da je post malo ostar i molim moderatore da ipak ostave post jer mi je dosadilo da citam komentare nekih osoba ovde koje od samog starta podmecu nogu svima i u svakoj temi!