Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Jako mi je drago da su poljoprivrednici iz cele Vojvodine pokazali svoju slogu i moc. Jos jednom hvala svima kojim su se odazvali i istrajali.
Eee, ne mogu da ne napominjem poljoprivrednike iz Padine i Kovacice koji su bili prvi na mostu Tamis u Pancevu (mi smo bili na istoj lokacilji samo sto smo bili par uglova nazad) i pokazali svoju jacinu. Pozdrav za sve koji su doprineli uspehu i ispunajavanju nasih zahteva.

protest

Evo par detalja sa protesta

Pocetak puta u neizvesnost (ka Beogradu)

Kad smo stigli do mosta sacekala nas je cisterna lokalnog komunalnog preduzeca, preprecena na sred puta

Sta dalje...

Prvi dan kada je stigla i ekipa RTV Vojvodine, zatekli su ovo, uz komentar
"SNIMITE DOBRO, DOSLO JE DO KOSKE. OVO JE MOZDA ZADNJA SUNKA KOJU CETE VIDETI"

Drui dan, jelo se

okretali prasici i jarici na raznju i na talantari

I policija postade opet narodna milicija...
(iz razumljivih razloga face su cenzurisane)

Lepo smo im rekli, mi smo po ceo dan na suncu navikli smo, vi niste...

Pa se malo igrali od dosade

To bi bilo ukratko. Bio je tu i sator, i odlaska na kupanje, i muzike i svasta nesto lepo i zabavno

Комшије из Кисача су истрајале све до јутрос, јутрос око 9 часова није било трактора на путу Нови Сад - Врбас код надвожњака у Руменци ! ::svaka cast:: свима...

Jel kakvo je stanje kod cente jel ima nekog tamo sa foruma pa da pozdravi moje kumancane i porucite im da smo uz njih mada me sad jak proliv snaso pa nemogu da mrdnem iz kumana

A ovo je definitivno poruka koja me je u ovoj temi najviše nasmejala...
Potpuno opravdan izostanak sa protesta, i pored velike želje.

Čoveku nije zameriti.Gde bre da krene sa Case-om i da mu usput negde stane.Onda bi blokiro gde mu mesto nije.:haha:

Najgluplje moguce opravdanje :haha: :haha:...ovo ne bih ni procitao da Branko nije citirao...Mrzelo me je listati gomilu stranica teme...jeli ima jos slicnih opravdanja zbog kojih ljudi nisu mogli da izadju na proteste?

1.Ovako je počelo!
2.Polazak iz sela.
3. i 4 Ulazak u Alibunar
5.Komšija Cicimoric.
6.Naš pred cilj.
7 i 8. Prva blokada kod Banatskog novog sela .
9. Banatsko novo selo.

1.Mali Kie
2.Najveći paor a nema zemlje ni u saksiji PRIKO
3.Irinel Gina
4. Član foruma PETRU
5.Vesela ekipa (Bađuljesku,Đuđa,Gjća,Arpađik)
6,7 i 8 Polazak za Pančevo iz B.Novog sela
9. član foruma PEET
10. Trajan Babica

Poslednja izmena:

1.Vali kola
2.Irinel Gina
3.Bah
4.Član foruma CICIMORIC
5.Foreman
6.Josa Njau
7,Denuc
8.Kije
9.Priko
10.Odmor (ne planiran)pred ulazak u Pančevo

Pozdrav za moje banaćane,drago mi je što ste dobili subvencije a sad kritika i to velika pošto vozim kamion kretao sam se oko Sombora,Pančeva itd e sad primećeno je da ste vi blokirali sebe a ne Beograd čudo je da su vam izašli u susret gde vam je hrabrost da blokirate Pančevački most,da Beograd oseti kad nema hleba,mleka i sl.ili gazelu posmatrao sam da su jedino problem imali baš vaši stanovnici Pančevci ,Vrščani i sl,čovek iz Vršca je imao zakazanu operaciju na koju je čekao godinu dana i sad zbog vas nadr.... kome da se žali srce je u pitanju znači niste radili pravilno drugi put idite u Beograd jer tamo su krivci a pustite sirotinju koja gore živi od vas da se kreće po Vojvodini.puno vas pozdravljam i kad vidite žuti mercedes ma pustite me navijam za vas ha ha

nisam siguran,bio sam tamo vozilo hitne pomoći Vršac bez rotacije jer nije hitno čovek se vratio u Vršac ,nije važno slaže li se da je problem kako sledeći put blokirati grad Beograd pozzz

nisam siguran,bio sam tamo vozilo hitne pomoći Vršac bez rotacije jer nije hitno čovek se vratio u Vršac ,nije važno slaže li se da je problem kako sledeći put blokirati grad Beograd pozzz

Grad Beograd nas je svima bio cilj,ali to je bio i cilj policije da nas u tome spreci po svaku cenu....Mi smo uspeli da se probijemo 50-ak kilometara,ali nas je policija zaustavila kod Novog Sada...da ne zaboravim...svako ko je imao bilo kakav lekarski uput je bio propustan bez razmisljanja...

Čestitam svima koji su učestvovali na bilo koji način u protestima! Ekipa iz Mokrina (nas 15-ak ) je uspela da se probije skroz do Čente, uz mnoogo muke.. a tamošnjim meštanima svaka čast na gostoprimstvu i silnim ručkovima koje su nam tamo obezbedili! Svaka čast!

Slike od clana talianu...ima i mene tu-tj moj matori i ja.evo slike.
21echty.jpg

Nazad
Vrh