Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
i juce su slikali traktore i tablice i sta sad ce da nas kazne il nam nece dati subvenciju

Nece biti nista, info iz prve ruke. To su samo slikali da imaju u slucaju da je bilo nekog incidenta da znaju ko je bio a ko ne.

U Pancevu su u svakom trenutku znali tacan broj traktora, i rekli da ih ima oko 30 % od ukupne kolicine traktora

Mi koji nemamo traktore jel zemlju drzimo u saksiji smu dali samo moralnu podrsku. I mi smo bili jedni od nas. Neki sa kapama a neki bez.

18d7o9.jpg

pozdrav svim paorima koji su dane provodili na putevima i spavali u traktorima! sve cestitke za postignut uspeh a posebno sto smo konacno pokazali jedinstvo i koliko smo jaki! MNOGO SMO JAKI!!!!!!

Kod nas je bila neka čudna situacija, prvo su nas par ljudi glavnih iz našeg Pazovačkog udruženja (u nekom dogovoru sa ostalim iz srema:sta:) organizovali protesnu vožnju po našoj opštini, i to u NEDELJU::lose:: , da bi se na kraju te farse nekoliko poljoprivrednika samoinicijativno dogovorilo da organizuju skup za sutradan (ponedeljak), da bi tek u utorak to sve krenulo kako treba i rezultiralo blokadom magistralnog puta. Ali zato kada smo konačno uspeli da blokiramo put, više se nismo pomerali (većina nas). Realno gledano nas oko 60-70, sveukupno sa kolegama iz Golubinaca:ppozdrav:i Vojke:ppozdrav:, nismo ni mogli više da uradimo, bilo nas je premalo da bi krenuli dalje ka Beogradu.
A što se tiče ovih mojih slovaka, većina od njih su imali PREČA posla, nego da se sa nama bore za subvencije, iako neki imaju mnogo veća gazdinstva od ljudi koji su bili sa nama skoro celo vreme.
Zahvalio bih se SVIM LJUDIMA koji su bili na ovim protestima, a naročito vama koji ste bili u, i oko Pančeva:bravo::ppozdrav:.

jeste li procitali sta ovaj idiot i dalje s..e!
Petrović: Nismo popustili ratarima

A. Slović | 04. 06. 2011. - 22:00h | Foto: Z. Šafar | Komentara: 0

BEOGRAD - Nije tačno da je Vlada popustila poljoprivrednicima. Država je donela odluku da jedan deo novca iduće godine izdvoji za obaveze koje su formirane za 2011. Mi vodimo politiku kakvu smo procenili da treba da vodimo, a to što je odluka o subvencijama doneta jednoglasno na nivou koalicije govori da oko važnih pitanja nema dilema, kaže u intervjuu za „Blic“ Dušan Petrović, ministar poljoprivrede i trgovine.
148061_0105-dusan-petrovic-fot-z-safar_f.jpg
Farmeri nisu imali negativan stav, već nejasnoće: Ministar Petrović

Predstavnici poljoprivrednika iz Vojvodine koji su od ponedeljka držali u blokadi puteve po pokrajini i ministar juče su razjasnili nedoumice u vezi sa uredbom koju je Vlada usvojila.
Šta donosi ova uredba?
- Odluka je doneta u Vladi posle sastanka koji su imali predsednici vladajućih stranaka, da na ime regresa poljoprivrednicima bude isplaćeno po 14.000 dinara u 2011. za najviše 30 hektara zemljišta, a da razlika za one koji imaju između 30 i 100 hektara bude isplaćena do 31. januara 2012.

Eto, komšija Tesla, preduhitrio si me, ali si i mnogo kompetentniji u ovom slučaju.
Samo da spomenem da je bilo nekoliko članova Poljoinfa i svima zahvaljujem na učestvovanju.

Nazad
Vrh