Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
takođe sve čestitke ja sam radio svo vreme i mnooooogo pešačio ali nije mi bilo teško po povratku sa posla sam ostajao malo sa ljudima na mostu u Pančevu i prenosio informacije sa foruma ja lično mislim da se ovim protestom pokazalo da seljak nije što je nekada bio da je seljak ujedinjen i da sa njim više nema zajebancije sada bi trebalo da se pregrupišemo i još više ujedinimo takođe da ne dozvolimo da nas zavade i da prave razliku između ratara i stočara ili povrtara ova vlast a i svaka druga bi trebala da shvati jednom za uvek sa sa seljakom nema više manipulacije a ako ne ispune ova obećanja eto nas opet na ulicama :ppozdrav:

Kod mene u selu je isto bila blokada odradjena vrlo inTELEgentno tako da su blokirali raskrsce niko nigde nije mogao da ide. Dosli su ljudi iz drugih sela koji nisu hteli da blokiraju svoje selo vec dosli nase da blokiraju jeb* ih onaj ko ih je pustio.
Organizacija za celu opstinu NULA iz prostog razloga jer nisu imali niciji broj od ljudi koji su pregovarali vec su trcali kuci da gledaju kojekakve emisije.
Pomogao sam im i povezao ih sa jednim covekom koji je vodio pregovore,a da blokiram samog sebe nisam hteo !!

Zeleo bih i ja da se zahvalim svim ljudima koji su bili samnom u blokadi u Pancevu kao i svim poljoprivrednicima sirom zemlje koji su ucestvovali. Izdvojio bih Slovake iz Padine i Kovacice i stvarno svaka im cast na organizaciji, broju u kojem su se pojavili i slozi. Nazalost nisam mogao da ostanem do kraja i morao sam da napustim posle 3 provedenih dana i noci. Odaziv poljoprivrednika iz mog sela je bio jednak nuli jer smo se pojavili samo ja i jos jedan decko. Stvarno je sramota sto su mnogi bili totalno nezainteresovani da urade nesto za sebe i sve nas, cak sam danas cuo u selu da smo bili ismejani sto smo napustali poslove kod kuce i odlazili na "proteste". No nema veze saznacu ko je to pricao pa ce biti cupanja usiju :osmeh:. A sad kad smo se izborili za svoja prava i takvi ce isto tako kao mi da pruze ruku da uzmu novac.

Ne bih Zeleo da budem pogresno protumacen, samo pokusavam da gledam realno na stvari koje su se dogadjale.JA PODRZAVAM OVAJ PROTEST,pre svega iz licnih interesa jer mi treba taj novac i racunao sam na to kao i mnogi drugi. Secam se proslogodisnjeg protesta ,zbog cene psenice, okupio se mali broj ljudi. Imam utisak da je ovo podrzano negde iz nekog vrha. Ovako nesto ne moze da se organizuje bez dobre logistike. A organizovano je odlicno.Bojim se da nismo bili marionete u necijim rukama,zarad necijih interesa. Kako to clanovi DS idu protiv sebe, Ja smo glasno razmisljam . .

..... isti osecaj i ja imam, ali opet mi je drago sto su konacno paori napravili sindikat, tako da je opet opsta korist za poljoprivredu pobedila. Jedno je sigurno, ovo je poruka svima na vlasti da se zajebavanje sa najvrednijim ljudima u Srbiji vise nece tolerisati i da ce svaki naredni put morati dva puta da razmisle sta rade. S druge strane, nadam se da ce paori sada napraviti jednu jaku organizaciju koja ce bolje predstaviti njihove interese i koje ce biti potpuno nezavisne. Naravno, ono sto kazes, stvorena je poluga moci, koju ce sigurno mnogi pokusati da zloupotrebe, pre svega iz politickih krugova, a zasigurno i tajkunskih, te svaki naredni put treba otvoriti cetvoro ociju!

Zeleo bih i ja da se zahvalim svim ljudima koji su bili samnom u blokadi u Pancevu kao i svim poljoprivrednicima sirom zemlje koji su ucestvovali. Izdvojio bih Slovake iz Padine i Kovacice i stvarno svaka im cast na organizaciji, broju u kojem su se pojavili i slozi. Nazalost nisam mogao da ostanem do kraja i morao sam da napustim posle 3 provedenih dana i noci. Odaziv poljoprivrednika iz mog sela je bio jednak nuli jer smo se pojavili samo ja i jos jedan decko. Stvarno je sramota sto su mnogi bili totalno nezainteresovani da urade nesto za sebe i sve nas, cak sam danas cuo u selu da smo bili ismejani sto smo napustali poslove kod kuce i odlazili na "proteste". No nema veze saznacu ko je to pricao pa ce biti cupanja usiju :osmeh:. A sad kad smo se izborili za svoja prava i takvi ce isto tako kao mi da pruze ruku da uzmu novac.
Cici ti sto su nas ismejavali ce prvi da predaju papire i da dignu pare :(

banovina-31052011.jpg

Pozdrav za sve koji su bili ispred skupštine NS i sve najbolje :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
....vidimo se :osmeh:

Ne bih Zeleo da budem pogresno protumacen, samo pokusavam da gledam realno na stvari koje su se dogadjale.JA PODRZAVAM OVAJ PROTEST,pre svega iz licnih interesa jer mi treba taj novac i racunao sam na to kao i mnogi drugi. Secam se proslogodisnjeg protesta ,zbog cene psenice, okupio se mali broj ljudi. Imam utisak da je ovo podrzano negde iz nekog vrha. Ovako nesto ne moze da se organizuje bez dobre logistike. A organizovano je odlicno.Bojim se da nismo bili marionete u necijim rukama,zarad necijih interesa. Kako to clanovi DS idu protiv sebe, Ja smo glasno razmisljam . .

Komšija ja se ne slažem sa tobom.
Nijedna stranka nije iznela jasnu podršku paorima iz razlog što su znali da para ima i da pod pritiskom DS mora da ih da.Ispali bi smešni svi koji bi dali paorima podršku. Ovo ti tvrdim kao član izvršnog odbora jedne političke partije (o tome samo privatno).U mom selu smo se samoinicijativno organizovali bez ikakvog mešanja politike to ti mogu potvrditi svi iz Lokava (a bogami bio nas je zavidan broj). Drago mi je i ponosan sam što više mi (paori) nismo gledali ni u koga gore, nego smo se pogledali u oči i odlučili da damo svoj doprinos.Ovo bi trebala da bude opomena svim političkim opcijama da u buduće sa paorima neće pričati kao sa idiotima nego sa poštovanjem.
Želeo bih da se zahvalim svima koji su dali svoj doprinos .:ppozdrav:

ajde ljudi da vas vidim jos jednom kako smo jedinstveni ,moramo sad da pruzimo mom i vasem prijatelju urosu davidovicu podrsku jer ga je zaharije suspendovao:zli:

da u Pancevu su u zoru oko 4 sata tri pandura zapisivala registarske brojeve traktora. Bas sam se probudio kada su prisli mom traktoru.

Sto nisi skinuo sa komsijinog traktora pa nek njega ganjaju. ionako nije nigde isao ne bi ni primetio da nema tablice. Zavuko se u misiju rupu pa samo izvirivao.

Komšija ja se ne slažem sa tobom.
Nijedna stranka nije iznela jasnu podršku paorima iz razlog što su znali da para ima i da pod pritiskom DS mora da ih da.Ispali bi smešni svi koji bi dali paorima podršku. Ovo ti tvrdim kao član izvršnog odbora jedne političke partije (o tome samo privatno).U mom selu smo se samoinicijativno organizovali bez ikakvog mešanja politike to ti mogu potvrditi svi iz Lokava (a bogami bio nas je zavidan broj). Drago mi je i ponosan sam što više mi (paori) nismo gledali ni u koga gore, nego smo se pogledali u oči i odlučili da damo svoj doprinos.Ovo bi trebala da bude opomena svim političkim opcijama da u buduće sa paorima neće pričati kao sa idiotima nego sa poštovanjem.
Želeo bih da se zahvalim svima koji su dali svoj doprinos .:ppozdrav:

Da se razumemo,ja samo pokusavam trezveno da sagledavam stvari,ne zelim da budemo marionete u necijem nadmudrivanju.ali je ocigledno tako bilo. Sta smo mi u stvari dobili-nista. Budimo iskreni koliko nas veruje da cemo u januaru dobiti ostatak. Ja ne verujem. Ipoliciji su obecali i -nista.Divan odziv ljudi, za svaku pohvalu,nikada do sada se nismo ovako organizovali, ili su nas organizovali. Da li je ovo bila Faceebuke revolucija ili je neko vukao konce. To je moje pitanje.Zasto prosle godine nije bilo nas vise,zasto smo cutali kada su proglasili hobi poljoprivrednike. Zato sto nismo imali logistiku.
P.S. moje namere su najbolje ali mi ovo ne izgleda kao nasa smoorganizacija. voleo bih da gresim...ali..i ranije je bilo i vise razloga za demonstracije a mi nismo ni prstom mrdnuli. Znajte,nikada se nebismo organizovali da to nije odgovaralo Velikom Bratu. ZAUSTAVLJALI BI TRAKTORE, PISALI KAZNE, SLALI NA DODATNI TEHNICKI PREGLED. UH ala sam dosadan. pozdrav

Pozdravljam sve kolege Poljoprivrednike koji su učesvuvali u ovim protestima, nije nam bilo lako ovih 5-6 dana ali smo izdržali i nadam se da će obećano biti ispunjeno , ako nebude eto nas opet !

Nazad
Vrh