nelesko
Novajlija
Ponovo krecu blokade, protesti se nastavljaju.
Pise na zvanicnom sajtu Asocijacije Poljoprivrednika.
Pise na zvanicnom sajtu Asocijacije Poljoprivrednika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas putevi prohodni,nije provokacija već istina
Juče je bilo reči da je ubuduće Zaharije Trnavčević nepoželjan u Staroj Pazovi, niti njegova stranka, satelit DS-a.
Ima ih u Macvi dosta sa 10ha koji drze od 10-30 krmaca,kako ti ljudi izdrzavaju,ne znam.Prodaju prasice ispod sise,10-12kg,dovijaju se na razne nacine,uzimaju kukuruz na odlozeno placanje od seljaka koji ne drze stoku.Uhrane tek po nekog stokilasa.A u tovilistu te kosta vise,oko 130din/kg.Uglavnom,sve ih je manje,tih koji gaje svinje.Cena uhranjenog je oko 110din/kg.Minimalan gubitak na stokilasu je 2000din.Ja znam jednu stvar: toviliste u kom me kg kosta 115 din. A koje proddajem po 105 prestaje da radi. 20 prasilja ide u kobasice, radnik na biro, veterinari nek naplacuju nekom drugom usluge. Neka neko sa 10 ha preuzme unosan biznis sa stocarstvom, ja sam za taj visokotehnoloski poziv nesposoban posto nemam odakle da namirujem gubitke koje sebi stvaram. Cestitam ministru na novom programu ozivljavanja stocarstva, i zelim dobar apetit Beogradu!
Bojim se da sto se tice subvencija ako ostanu ovi na vlasti a svi su izgledi da ce ostati ne racunajte na vise od 30 ha sledece godine...To je ocigledno i lako se zakljuci!Znaci bice usitnjavanja i vise para za PIO