Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ove slike iz Cente sto je postavio Kristi16980 su super.

Lepo se vidi da Policija pravi blokade.

Treba uzeti u obzir da policija sme da deluje samo u svojoj opstini, ako nadjete nekog iz druge opstine to je protiv zakona. Barem sam tako negde procitao, nisam proveravao.

Poslednja izmena:
Danas su seljaci iz okolnih sela zaustavili saobracaj ko petlje Batocina(glavno iskljucenje i ukljucenje na auto put za KG) samo 20 tak traktora ali sutra se ocekuje veca grupa...uskoro i slike samo da ih sredim....MORAMO DALJE DA NASTAVIMO NE SME DA OSTANE OVAKO!!!!!

Stevo, MM zna sta radi. Juce bombasticno pricakako mi zaradimo 100.000 evra cisto na psenici na 100ha. I kad obican narod iz grada cuje to, a pritom nikad u zivotu nije video njivu, odmah pomisli kako smo mi bahati i kako hocemo da nesto otmemo. A zasto nije racunao kad su kupili psenicu po 9 dinara koliko smo zaradili??
Daleke,vec,2007god imali smo cenu zita od 16din/kg,kukuruz 17-18/kg,ljudi se zaduzili za setvu u 2008 a oni obore cenu zita na 9din/kg,kukuruza na 5-6din/kg,u klipu,mislim da je bio i 2din/kg,u 2009 i 2010 slicno,lane je zito kupovano u Macvi po 11din/kg,kukuruz,kada se obracuna nije bio vise od 14 din/kg(tek kasnije je poskupelo,u 2011god)ali tada zito,kukuruz i ostali proizvodi nisu bili u rukama seljaka.Lako je sada kalkulisati na danasnju cenu,ali treba i da kazu ko zaradjuje,seljak NE.NEKO SE NEKOM DOBRO ODUZIO ALI PREKO LEDJA SELJAKA.Sve je to doslo preko glave a sad jos i ovo sa subvencijama,zato i jesu blokade i treba da budu dok se sve ne resi.

Za clana Nelesko: Kristi16980 je musko nije zensko ili ste malo pobrkali dok ste pisali,izvinjavam se moderatorima jer se ovo ne tice teme,pozdrav...

dscn1083t.jpg

dscn1084n.jpg

datum na gornjoj slici nije tacan,trebao je da se podesi aparat! :)

Ljudi, upravo sam bio na forumu Blic-a Beogradjani podrzavaju proteste (valjda im je nestalo mleka i hleba), ima poziva za rusenje vlade.

BUDI SE ISTOK I ZAPAD .... stara neka pesma :bravo:

narode u banatu se blokade razilaze neko je pustio buvu da je dogovoreno da se sve isplacuje u celosti u junu i da se u centi svi kao i u opovu razilaze! nasi su vec otisli sa raskrsnice prema becxeju i kikindi! a neki opet kazu da cxe 30 posto biti isplaceno a ostalu obveznicama i prebijanjem naknade za drzavnu zemlju! uspeli su da nas raspu i oterajuima li nekog u centi i opovu sta se desava!!!!!

Blokade i dalje traju!

NEMA POPUŠTANJA BARIKADA!
Opovo, Čenta, Novi Sad sve je blokirano!

Nikakav dogovor nije postignut, opet nas zavlače!
Ne nasedajte na dezinformacije koje plasira vlast!!

ne mogu da verujem ovde je receno da su se culi sa ljudima koji su ucenti i da se svi polako razilaze i da je u osam konferencija za stampu!!!!

prelay na tovarniku i veceras ostaje u potpunoj blokadi. jutros su propusteni kamioni koji stoje tamo dva dana. nismo pustali nikoga sem hitnih slucajeva i ljudi sa bebama.

ko je hteo da prodje isao je peske.

Ne nasedajte na provokatore prvo provri ko to kaze svi se sad vec poznajete na barikadi. Udba ubacuje provokatore a sa takvima se zna gde je mesto.

Nazad
Vrh