Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
verujte mi da sam zatecena, stvarno smo obili u kikindi iz pouzdanih izvora da su zvali ljude u centu i da se povlace da je dogov pao! ne znam kako dsa dokazem svima da to nije istina!

za SASKA 1981
Provereno upravo sada, oko Kikinde ne popustaju blokade, da li je 15 ili 25 traktora na blokadi ne bitno je ali je bitno da se ljudi vracaju, a narvno da neki odlaze da se odmore.
Atmosfera je takva da nema odustajanja.
poz

ako imate nacina da kontaktirate ljude u kikindi pa da im sve lepo objasnite! meni ovde izgleda niko ne veruje!

ma kakvo povlačenje sad me zvao kolega idu na zamenu jer ljudi su umorni pase menjaju ,niko ne odlazi zasad nigde

nadam se da ste u pravu. nasi traktori su i dalje na raskrsnici prema kikindi iz pravca basaida. ali i dalje se cuje da se polako prestaje sa blokadama.

RTS1 vesti
"-Vlada odobrila subvenciju - ali poljoprivrednici i dalje blokiraju" kako lazu :sta:
gost dnevnika - Petrovic

Isplata samo onih koji su u pio ostali prc. sad govnar filozofira na RTS 1 Druga rata tek u januaru ono sto je preko 30 ha.

evo Petrovic prica na dnevniku, ono sto ta muljara govori nije ni malo prihvatljivo, ostajemo i dalje do daljnjeg u blokadi, totalnoj.

treba tu budalu smeniti, taj nezna kako traktor izgleda.

slusam sad ovog Petrovica, ovo je skroz neprihvatljivo. treba njega skinuti s tog mesta, ljudi ostajemo dalje u blokadi, to je jedino resenje, ako uljemo u jesen zatrpace nas poslovi, a tad necemo moci blokirati.

Iz medija:

Traži se potpis Tadića i Cvetkovića
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=06&dd=03&nav_category=12&nav_id=516325

Vlada ispunila, seljaci traže još
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=06&dd=03&nav_id=516303

Нови захтеви пољопривредника, путеви и даље блокирани
http://www.rtv.rs/sr_ci/ekonomija/novi-zahtevi-poljoprivrednika-putevi-i-dalje-blokirani_257101.html

Kao i obično, B92 prednjači u anti-paorskoj propagandi.

kako laze MORON Petrovic
kaze da su ovo NOVI zahtevi, (za PIO ispod 10Ha za zabranu izvoza ....... za ostale stavke iz zahteva)
a subvencije ce "navodno" isplatiti 30 ha odmah a ostatak do 31.1.2012 "iz budjeta za 2012 godinu" (znaci li to da za 2012 opet moramo na ulice ?)
na pitanje ko garantuje za ostatak isplate - kaze da je drzava garant pa poljopprivrednici imaju pravo da je tuze drzavu, ukoliko ne isplati.
KAKO DA MU VERUJEMO LJUDI - nema povlacenja ovi manipulis i sire dezinformacije samo da bi prestale blokade

Na Dnevniku je gostovao ministar Petrović i dao sledeću izjavu da će biti isplaćeno do 30 ha i toku godine, a oni koji imaju prijavljeno više dobijaju do 30 ha. a ostatak u januaru 2012 god. OD BUDŽETA PREDVIĐENIM ZA 2012 GODINU. Jedan od uslova koji treba da se ispuni kako je naveo između ostalih je plaćen PIO za 2010 god DO 31 05 2011 god. DALI TO ZNAČI DA KO NIJE DO TOG DATUMA PLATIO NEĆE IMATI PRAVA NA SUBVENCIJE (NEZNAM ALI MI TO TAKO ZVUČI). Dakle generalni zaključak je da smo naj..... i to bogami dobro biće dopuna uredbi sigurno i prepavki u narednom periodu, tj. doći će tumačenje donetih uredbi po kojima će raditi kao i do sada što su radili naknadnim tumačenjima dosta stvari pada u vodu.

DA subvenciju mogu dobiti oni koji su do 15 maja izmirili PIO prva rata do 30 ha od 15 jula a ostatak u januaru 2012.

Koja je podergaca ovaj ministar. Kako laaaaaaaaazee, opet rade da medijski izazovu efekat da je sve uredu, i inputira svoje zahteve u zahteve APV. Koji licemeri.

Jos kaze tuzite drzavu ako ne ispunimo zahteve. I smesak od uveta do uveta....huh

Nazad
Vrh