Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Auuuuuu ................ Vojvodino ...srecan vam put u EVROPU .....
Meni ovo lici na Grcki scenarij ..... Zaduuziti se i prezaduziti se pa ....prodaja dela teritorije ...i namiriti dugove...:sta:

Sve ovo mi ne lici na dobro....:kisa:

Raspitajte se dali vas ministar ima zemlje i koliko i na kome se vodi....i kakvi su mu planovi u agro biznisu...?

Pogledajte stvari i iz drugog ugla......:sta: ....

Ipak ja sam okoreli optimista i da ce 1 dana :cool:

Svima ... koji razumeju i koji ne razumeju ...istomisljenicima i neistomisljanicima ... :ppozdrav::osmeh:

RTS : Vlada odobrila subvencije do 100 ha, putevi i dalje blokirani". Kako onoga smrada Tijanica nije sramota. Djubrad jedna.

glavešine bi da nas nasamare igrom reči pa posle sve puj-pike ne važi.
E neće moći!

Nedajmo braćo da nas prevare!
Složno svi na blokadu do ispunjenja zahteva!

Ako se povucemo bicemo prevareni.Kakvih 8 meseci,pa oni za 8 meseci nece biti na vlasti pa ce biti pojeo vuk magarca!
Istrajmo!

SUBVENCIJA x 100ha ODMAH!!

Ovo mi je stiglo od Asocijacije poljoprivrednika na mail naseg udruzenja
http://www.box.net/shared/998msolj72

Ovo je klasična podvala od strane režima koji misli da može ovakvim glupostima da nasamari vredne ljude!
Idu na kartu da u januaru neće niko izaći po snegu i hladnoći da blokira a i slave su pa nije red, znaju da je paorima slava jedna od svetinja, pa igraju na tu kartu samo da dočekaju izbore a onda če biti ko vas šljivi mi odosmo a vi se jeb.. te!!

Zato ne nasedajte na prazna slova na papiru!
Matematika je jasna nauka (koliko imamo)ha x 14.000,00 rsd na račun pa da se razilazimo! Sve dok tako ne bude nema popuštanja!!

DRŽIMO SE BRAĆO SADA KAD JE NAJTEŽE!

Poslednja informacija.

Kikinđani sklanjaju blokade sa iđoškog mosta, kažu da su dobili 30% odmah, 30% do septembra i ostatak do januara 2012 godine.
Samo je jedan problem što to niko nigde nije podpisao i što se prijave tek počinju oredavati 15 juna pa kad se to razvuče biće prva rata u septembru a ostalio nikada!
Tako da braćo moja najamareni smo, izigrani, izmanipulisani i kao što uvek biva sve ćemo mi to kroz cenu žita, kukuruza i soje da vratima bar 2 puta onome ko je sve i smislio!
Nek je na čast onima koji su energiju ljudi zaustavili svojom glupošću i ne shvatanjem situacije!

Paori sad vam samo Bog može pomoći pošto sami sebi očigledno ne želite ili niste u stanju!

ljudi...idite malo radite,idite na blokade...mi kad se vratimo sa blokada ne mozemo da pristupimo forumu od vas koji su samo tu!!!
Zao mi je ako sam te necim uvredio, ja sam nazalost RVI i necu moci na barikade, registrovao sam se nedavno da bih pruzio informacije sa barikada u Pancevu gde se nalaze moji prijatelji (a i njima javljam sta se desava).
Ako zelite, ja cu nestati sa ovog foruma cim se ovo zavrsi
Hvala na razumevanju

sad je prelomni momenat mi protiv ovi lazova i lopova samo sebe obezbeduju nedajmo se pojacajmo sutra pozdrav svima

ipak sam bila u pravu kad sam rekla da se blokade prekidaju. Ja ipak nisam zadovoljna ishodom citave situacije. nema razloga slavlje....

Nazad
Vrh