Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Република СрбијаМИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ, ТРГОВИНЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕКабинет министраНемањина 11Б е о г р а д30.05.2011. године
САОПШТЕЊЕ
Влада Републике Србије је на предлог министра пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде Душана Петровића усвојила Уредбу о регересирању репром материјала за ратарску и повртарску производњу. Као и претходне године регрес по овој уредби ће бити 14.000,00 динара по хектару за површине од 0,5 до 100 хектара. Пријем захтева пољопривредника ће почети 15. јуна 2011. године. Примена Уредбе почиње одмах. Исплата новца ће трајати наредних осам месеци.
Evo jel bolje? A datum, pa jbg datum je takav kakav je, mi se ne mešamo ni u jedno ni u drugo samo objavljujemo ono što dobijemo a što bi možda moglo biti interesatno za posetioce ovog foruma.
nisam ja trazio dlaku u jajetu sa datumom, samo je ocigledno da je to bilo spremno vec 3 - 4 dana ... samo nas j.... da vide koliko smo izdrzljivi
ako vam je i ovo malo onda zaista treba da se zapitate dal ste realni ? Em preko 10-20 ha ima zaista malo ljudi a ionako kako videsmo mi iz Srbije dobre bogme traktore i ostalo dakle ima se para, jedan Vas ko svi nasi u jednom selu, zaista niste realni gore u Vojvodini. Ja i danas placam i to dobro ciscenje vasih kanala i ostale gluposti a od toga nemam nista. Retko koje selo ima asfalt, amulantu moz da sanjaju kao i telefon. Ljudi gladuju jer su ostali na Titovih max 10ha. Treba biti realan i ok je obecali Vam ove godine dali , sledece ce na vreme smanjiti na 10 pa nece imati razlog za protest. Zaista ljudima kojima najvise treba pomoc su oni do 10ha da prezive, jer ljudi gladuju no to vi gore ni ne vidite. Da iz svake kuce ne ide neko na ciglane u pecalbu i dnevnice bukvalno bi se trpelo za leba i proju. No to naravno opet kazem Vas jace ni ponajmanje zanima...