Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Ljudi asocijaciju niko ne finansira i svaki put neko od clanova mora iz svog dzepa da sipa gorivo,a imaju i oni kucu i imanje...
Molim vas za malo razumevanja,ako vas ima dovoljno da se okupite vi se slobodno okupite samo javite Banetu da znaju,ako treba da vam daju savet ili da dodju da i vama kazu program,samo vas molim da imate razumevanja jer su i ovako na knap sa vremenom. :cao:

sneza_80 je napisao(la):
A da li je na spisku Stara Pazova?
nemam informaciju javljam sutra :cao:
Post je spojen: [time]1277599515[/time]

Bane, evo konkretnog i nadam se konstruktivnog predloga.
ASOCIJACIJA POLJOPRIVREDNIKA je "udruženje udruženja", dakle logično je da svako udruženje na svom lokalitetu organizuje protest, zar ne? Malo je nenormalno da ti odatle organizuješ po celoj Srbiji. Ja lično nisam član ni jednog udruženja, zapravo jesam jednog, ali me je njih sramota, pa ni ne znam kome da se obratim.
Konkretan predlog je :
objavite spisak udruženja koji su članovi asocijacije i konktakt sa tim udruženjima. Tako ćemo se direktno lokalno dogovarati, ali i moći da stalno budemo u konkatku sa dugim udruženjima u okolini.
MASOVNOST je neophodna, isto kao i medijska pratnja.

Ne znam da li se uključujemo u ovaj protest.Bilo bi glupo jedni danas jedni sutra jedni za mesec dana.Kakvu koordinaciju ima asocijacija sa Banatom ili je u stilu ko je izašao izašao

mi znamo kroz sta smo prosli da bi dosli do ovoga i zato ljudi, braco, prijatelji moji morate preduzeti neke pocetne korake u svojim sredinama da se osnuju udruzenja na lokalnom nivou neka je to i 5 ljudi ali svaki pocetak je takav, videcete kako se ljudi kasnije sami prikljucuju kad je prica prava, a naravno i ljudi koji je vode.nije problem da budete vi u asocijaciji i kao samosatalan clan mi smo otvoreni za sve ali vam je lakse kada se udruzite pa se prisajedinite asocijaciji jer ima tu dosta i problema sto se tice sastanaka jer kada ste udruzeni uvek neko iz udruzenja ima vremena i mogucnosti da prati desavanja ako su ostali clanovi zauzeti ,a uostalom i sve se lakse podnosi kada ste udruzeni.nemojte klonuti duhom svaki pocetak je tezak ali kada ima svoj cilj i kada znas da radis za svoje bolje sutra nista ti nije tesko

PROVAC,
"brate, prijatelju po plugu i motici", jednu stvar da ti približim. Ima sredina, kakva je između ostalih i opština Kovin, koja je mrtva po pitanju udruživanja, sem udruženja na papiru koja su ti zbog dvojice-trojice koji su ih i osnovali i bez želje z a"opštim dobrom".
Zbog takvih sredina (odakle sam i ja) MOLIM TE da daš kontakt ASOCIJACIJE kome se i kako obratiti da bi smo postali njeni članovi, ali i ono što već napisah, ako nije problem, spisak i kontakt svih udruženja koja su u Asocijaciji. Jednostavno,ako ih negde nema, možemo postati članovi u nekim komsijskim opštinama i opet iskoristiti sve prednosti udruživanja. Uostalom asocijacija i jeste nastala da bi se izbegla rascepkanost i usitnjenost raznolikih udruženja. Mislim da više nije štos napraviti udruženje već ojačati, povećati postojeća i naravno ujediniti ih kroz Asocijaciju, što je fantastična ideja.
Logično...
Postavite na FBu kontakte, barem tamo nas neće kočiti lošim internetom...

Malo je zajebano! Premalo vremena... Buduća organizovanja sa manje konfuzije, molim vas!

Treba početi a da se kasnije samo pridružuju i drugi regioni i gradovi kako se ko bude organizovao.

Kod mene nije loš odziv. Za sada svi koje sam obavestio bez pogovora prihvata. Ide nam na ruku što je kiša pa ljudi ne mogu da rade.

Nema potrebe da se išta posebno organizuje, samo neka cirkuliše informacija. Ne mora tamo da ima bina i ozvučenje, poenta je da se okupimo što više nas na jednom mestu pa makar ina 15 min. (dovoljno za slikanje).
Obavestite i lokalne medije i dopisništva nacionalnih!

evo to je problem kod većine opština.Asocijacija je trebala malo bolje da se organizuje i da vide gde nema članova da je posetila te opštine i izabrala tim za svaku pojedinačno i onda kad treba da se krene pozovu se par desetine telefona i skoro cela Vojvodina bi bila obaveštena i sama asocijacija bih bila ozbiljnija i jača :ppozdrav:

ZRENJANINAC je napisao(la):
evo to je problem kod većine opština.Asocijacija je trebala malo bolje da se organizuje i da vide gde nema članova da je posetila te opštine i izabrala tim za svaku pojedinačno i onda kad treba da se krene pozovu se par desetine telefona i skoro cela Vojvodina bi bila obaveštena i sama asocijacija bih bila ozbiljnija i jača :ppozdrav:

e to se slazem u potpunosti... jeste ovo sve najavljeno ali polovina poljoprivrednika nema kompjutere i ne mogu biti obavesteni kao mi ::lose:: ::lose::

Zato telefone u šake! Delim vaše mišljenje, ali to su problemi koje ćemo rešiti u hodu. Ja nism ni član niti koga poznajem iz asocijacije, a preuzeo sam inicijativu za svoju opštinu. Zato napred. Ovo je prvi put da smo svi zajedno: ratari, voćari, stočari, pčelari, povrtari,... ne treba propustiti ovu priliku!!!

Ni u opstini Kovacica nema nista konkretno! Hteo sam ici u Zrenjanin ili Pancevo ali ako vi kazete da nema nista onda do ku..a... :sta:

A jel vi razumete njih da predsednik Asocijacije radi nepunih 100kj i trenutno drzi 500 tovljenika,Bane radi nesto manje ali on tek pocinje pa ljudi nemaju oni vremena da idu redom i mole ljude.

Tema o Asocijaciji je osnovana 06.06.2010. da li je neko od vas trazio broj predsednika da ga nazove i pita sta konkretno treba za uclanjenje i da li postoji u vasim mestima,aaaaa jok svi su cekali zadnji momenat.

A vi mozete iz Pazove,Rume,Panceva....svi redom otici u SM i bicete rado docekani niko,ali NIKO vas nece gledati ispod oka. :cao:

P.S. jos uvek nije kasno da se organizujete do velikog protesta koji ce sigurno biti do vikenda,dotle imate fore i ne idete u njive.

Nazad
Vrh