Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
@mirko 015
Pa ajde da konacno makar mi koji imamo "kompjuter" nesto zapamtimo. Krah cene svinja pre 2-3 godine, skandalozan amandmam koji su doneli po kojem svinjsko meso ima rok trajanja 90 dana, dok u EU je 60 dana. Onda se Matijevic setio pa uvozi meso iz EU kad mu prodje rok i tako rusi cenu svinja!!!! To su izglasali, a sad kao pomoc stocarstvu!!! Imleku jos nisu naplatili kaznu zbog monopola (niti planiraju). U Fiat su ulozili drzavni novac u auto koji vise niko ne kupuje osim u Srbiji jer i tu subvencionisu kamatu. U Somboru su otvorili caraparu u kojoj je plata 15000din. U Jura korporaciji u Raci nije dozvoljeno sindikalno organizovanje. Mogao bih ovako da nabrajam jos 2 sata.
I za kraj Dinkic. Taj covek je kao kameleon. Menja se svaki cas. Najnovija prevara Regioni Srbije. Covek koji uspeva da sa 5-6% glasova bude u prva tri coveka drzave i uvek raspolaze novcima. Pa to nema ni u jednoj drzavi.

Izvinjavam se sto sam se dodirnuo politike, ali sam toliko ljut da bih ujedao, a narocito onog MM sto mi je izracunao da sam milioner.

Ovo prepucavanje poljoprivrednika iz Vojvodine i uže Srbije je jadno, (i sve više liči na klinačko: "moj je tata jači od tvog")!
Zar nismo svi jedna zemlja? Zar nismo svi poljoprivrednici? Zar nemamo svi iste ili slične probleme (ako i nemamo - na isto se svode)? Čemu sve ovo?

pa koliko ja znam nisu tgo SVI uslovi 100 Ha je jedna tacka ali ima jos, registracija traktora, PIO, planirane cene, smena ministra ....

ako vam je i ovo malo onda zaista treba da se zapitate dal ste realni ? Em preko 10-20 ha ima zaista malo ljudi a ionako kako videsmo mi iz Srbije dobre bogme traktore i ostalo dakle ima se para, jedan Vas ko svi nasi u jednom selu, zaista niste realni gore u Vojvodini. Ja i danas placam i to dobro ciscenje vasih kanala i ostale gluposti a od toga nemam nista. Retko koje selo ima asfalt, amulantu moz da sanjaju kao i telefon. Ljudi gladuju jer su ostali na Titovih max 10ha. Treba biti realan i ok je obecali Vam ove godine dali , sledece ce na vreme smanjiti na 10 pa nece imati razlog za protest. Zaista ljudima kojima najvise treba pomoc su oni do 10ha da prezive, jer ljudi gladuju no to vi gore ni ne vidite. Da iz svake kuce ne ide neko na ciglane u pecalbu i dnevnice bukvalno bi se trpelo za leba i proju. No to naravno opet kazem Vas jace ni ponajmanje zanima...

veliki pozdrav za sve vredne poljoprivrednike, zelim vam svako dobro. jedni drugima znacimo mnogo. niko nije vise ili manje vedan. a sve vreme potencirate razliku izmedju vojvodjanskog i paora iz centralne srbije. sami pricate kako je vam teze, nama lakse, sve vama, nista vama. ok. u redu neka vam bude. vojvodina je blokirana meso i mleko i osnovne zivotne namirnice ne stizu mozda ni do vas. mislim da je to dovoljno. svako dobro i pozdrav!
E sad,pa naprimer koliko kilovata struje proizvede godisnje Vojvodina.Dzaba svadja,totalno bezveze!!!

Imamo iste probleme. Svakako. Samo što se na onoj interaktivnoj karti blokada jasno vidi ko nešto radi, a ko su trutine koje očekuju da će ovi na blokadama rešiti i svoje i njihove probleme, a u međuvremenu su trutine zauzele busije za kompjuterima i dele pamet ovim pređašnjima šta i kako da rade.

Jel imaju svoje zahteve? Imaju. Jel ih deli reka od BG-a? Ne deli. Što ne kreću onda? Zato što su trutine filozofske.

Samo da kazem da imam prijatelja i rodbine u Sremu koji su u protestima.Vecina njih su clanovi DS-a.Burazer obradjuje kao 60 hektara zemlje a 20 mu se negde gubi,tj.obradjuje 40,ostatak se sredjuje preko clanske karte.Svaka cast svakom postenom zemljoradniku iz cele Srbije,treba da se buni!!!

ako vam je i ovo malo onda zaista treba da se zapitate dal ste realni ? Em preko 10-20 ha ima zaista malo ljudi a ionako kako videsmo mi iz Srbije dobre bogme traktore i ostalo dakle ima se para, jedan Vas ko svi nasi u jednom selu, zaista niste realni gore u Vojvodini. Ja i danas placam i to dobro ciscenje vasih kanala i ostale gluposti a od toga nemam nista. Retko koje selo ima asfalt, amulantu moz da sanjaju kao i telefon. Ljudi gladuju jer su ostali na Titovih max 10ha. Treba biti realan i ok je obecali Vam ove godine dali , sledece ce na vreme smanjiti na 10 pa nece imati razlog za protest. Zaista ljudima kojima najvise treba pomoc su oni do 10ha da prezive, jer ljudi gladuju no to vi gore ni ne vidite. Da iz svake kuce ne ide neko na ciglane u pecalbu i dnevnice bukvalno bi se trpelo za leba i proju. No to naravno opet kazem Vas jace ni ponajmanje zanima...
izvini ali izgleda da nisi razumeo, ja imam 10 Ha, IMT 539 '81 godiste i IMT 560 '84 godiste, o cemu ovde pricamo, mislis da u Vojvodini svi imaju 200-300 Ha ?? varas se jako, i ovde postoje sela kao u tvom opisu, dodji da te provozam kroz nase krajeve,(vozim Golf 2 '90 godiste) da se uveris.

Još nešto da napomenem, procene su da u protestima učestvuje 7000-10000 traktora. Nemaju svi po 100ha. Ljudi su nezadovoljni, pa su se priključili.

e sad treba napraviti predlog ministru kako da vodi agrarnu politiku! sada treba razgovarati, ne pregovarati, nego voditi konstruktivne razgovore kojima ce se unaprediti agrar.

A kakva pomoc je vama uskracena? Vi i dalje imate isto ili vise a Vojvodjannima je sve uskraceno. One nebuloze sta izjavljuju neki mediji su sramota za Srbiju. Pa u Vojvodini nema mozda ni 15% ispod 10 Ha. Radite i vi vise niko vam ne brani.

A kakva pomoc je vama uskracena? Vi i dalje imate isto ili vise a Vojvodjannima je sve uskraceno. One nebuloze sta izjavljuju neki mediji su sramota za Srbiju. Pa u Vojvodini nema mozda ni 15% ispod 10 Ha. Radite i vi vise niko vam ne brani.

Bogami i mi smo do skoro u selu imali kaldrmu, jos je ima u nekim ulicama, a sto se doktora tice i njega jos malo necemo imati jer radi u dva sela u sito vreme... nikome ne cvetaju ruze...

Netreba gledati stvar po sistemu,jebes selo 30 kuca.Svi smo u nekim problemima koji se nikad nece resiti.Mnogo lopova na malom prostoru.

i jos nesto, nadam se da vecina nece zaboraviti ovu medijsku hajku koja se vodila protiv nas! velike medijske kuce koje su vodile rat sa nama, neistine, lazi, dezinformacije, podmetanja, huskanja ostavile su traga verujem u svima vama i to ne treba zaboraviti!!!!!

Ljudi evo objavili da ce platiti subvencije do 100ha kao prosle godine u narednih 8 meseci...evo napretka! Samo napred...

e sad treba napraviti predlog ministru kako da vodi agrarnu politiku! sada treba razgovarati, ne pregovarati, nego voditi konstruktivne razgovore kojima ce se unaprediti agrar.

Da ali ne sme niko da se pomeri sa svog mesta dokle god vlada ne usvoji predlog i dokle god to ne obajve svi mediji u celosti, je r su u pitanju bitange velikog kova. Dokle god se to ne dogodi, moji sugradjani ostaju na policijskoj blokadi i smatramo samo jos jednom od patki u nizu. Drugo, sta je sa registracijom mehanizacije? A fora od 8 meseci je za budale. Za osam meseci Srbija upada u duznicku krizu ili hiperinflaciju, tako da tih 14000 DINARA lako moze da se pretvori u 140 DINARA PO HEKTARU. Samo se ne dajte zajebati.

Da ali ne sme niko da se pomeri sa svog mesta dokle god vlada ne usvoji predlog i dokle god to ne obajve svi mediji u celosti, je r su u pitanju bitange velikog kova. Dokle god se to ne dogodi, moji sugradjani ostaju na policijskoj blokadi i smatramo samo jos jednom od patki u nizu. Drugo, sta je sa registracijom mehanizacije? A fora od 8 meseci je za budale. Za osam meseci Srbija upada u duznicku krizu ili hiperinflaciju, tako da tih 14000 DINARA lako moze da se pretvori u 140 DINARA PO HEKTARU. Samo se ne dajte zajebati.

pa i na to treba misliti, ali ipak moramo priznati da je ovo ipak neki pomak, sad mi diktiramo pregovore i moramo opet sesti da pregovaramo. a ako se gospodin ministar ni sutra ne oglasi, opet kazem da ga treba smeniti.

@saska1981
Nema pregovora sa njima to je bagra. Nek nam plate u razumnom roku, kad plate onda mozemo sesti da pricamo sta dalje ciniti. Sve vise od 60 dana NIJE RAZUMAN ROK. Kupuju vreme, to sam negde pisao pre ~mesec dana na forumu, hoce da nam plate tik pred izbore kako bi ponovo dobili glasove! Ne nasedamo vise na njihove price, pre 10tak postova sam i napisao zasto!

Nazad
Vrh