atila pogledaj prethodnu stranu i video zapis sa ju tjuba o protestima u pancevu pa ce ti biti sve jasnije,,ja nemam nameru da tebi objasnjavam sta ja radim jer si se ti sada setio da upalis trktor ida mrdnes **greška a ja to radim dve god i na barikadama i na pregovrima i manje spavam od tebe i tebi slicnih i za razliku od tebe koji se boris za tvoju guzicu ja se borim za celu srbiju prema tome da si izasao prosle godine kad je bio onaj celavi sto nosi dzakove da protestijes sada bi bila druga slika a tada je tebi bilo lepo i u sebi si govrio i cak na forumu da smo mi budale ,e sada je mecka zaigrala i na tvojim vratima a sve vreme sam vas upozoravao da ne valja biti egoista i to se sada obestinilo,,mi se ne borimo samo za subvencije jer je tu i bacena koska? da se to stavi kao prioritet a sta ce biti posle? e to je pitanje? ,,vec sada kad se digla buna treba resavati mnoge nagomilane probleme a ne samo svoj .pozzzDAJTE POD HITNO JOS JEDNU TEMU,, NOVI PROTESTI TRAKTORIMA ,,DA SE MALO RASTERETI INACE UBI NAS ZAGUSENJE
Ej, Provac, smanji malo promaju u ustima. Ubija nas već mesecima. Na moja vrata nije nikakva mečka zaigrala jer ja od svega ovoga nemam ništa. Ne školujem se da bih se bavio poljoprivredom, a zemlju što imamo obrađujemo bez ikakvih subvencija poslednjih 200 godina i tako će i ostati. Ja sam oduvek podržavao naše paore i poslednji dinar ću dati za njih. Ali seratori kao što si ti - njih ne podnosim! Otkad si se pojavio na ovom forumu samo laprdaš i hvališ sebe, kitiš se tuđim perjem. Ali znaš kako kažu: ko o čemu - vojska o skraćenju, ku*va o poštenju. Niko vas drugi na ovom forumu ne hvali pa zato morate sami sebe. Zato ste mi se smučili i zato sam protiv vas od početka.
A sad se videlo ko je vera a ko nevera. Umesto da podržite paore od prvog dana, vi ste zbog svoje sujete stali na stranu ministarstva. Pa prema tome ćuti. Bolje ti je.