Ma ja samo hocu da ti stavim do znanja ko je bio za proteste oduvek i to za proteste da se resi komletna situacija u poljoprivredi a, ti posto si neupucen pogledaj sa pocetka OVOG protesta moju izjavu za rts i sta sam rekao ljudima sa foruma ,,OVO SU PROTESTI POLJOPRIVREDNIKA KOJI SU SE SAMI ORGANIZOVALI PUTEM POLJO I OSTALIH FORUMA I FEJS BUKA,, a ne ni APS ni AP ,,prema tome ja se ne kitim tudjim perjem, a izmedju ostalog nasa asocijacija zahvata veliki deo srema i pancevacke opstine ,prema tome ne lupaj kao otvoreni prozor -APS ima 49 udruzenja i zadruga a AP 40 i nije logicno da se ovoliki broj okupio od bilo koje organizacije pa prema tome nema osnova da to neko sebi pripise.druga najvaznija stvar je podvala:jer Zrenjanjinac vrlo dobro zna iz proslogodisnjih protesta kako je zavrseno,,ovo moze da bude velika podvala da se razvodne protesti jer ce ovim obecanjem usvajanja na vladi omeksati da ne kazem razbiti proteste ,,sto ne mora da znaci da ce vlada prihvatiti, a posle ko ce okupiti ljude ponovo TESKO.Prema tome nista bez konacnog stava vlade i na neki nacin PISANE GARANCIJE jer sa njima nema drugacije,,jer dokle god te tapsu po ramenu i govore .,,bice u redu,,znaj da ti se smeju i smisljaju nesto lose.Uostalom zasto bi mi bili za ovog min kad smo bili protiv onog koji je bio ZLO a ovaj jos GORI,,tako da nema logike,,,A mene licno brine samo jedna stvar :kako ce to oni ispaltiti za osam meseci zar nije jedno veliko? dokle ce oni biti .pozzzz