Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Evo me sad dodjoh kuci malo da se odmorim.Danas sam cuo jednu jako lepu vest za sve nas.Pokrajinski odbor DS a se odcepljuje od DS i formira DSV!!!Vest je iz dobro obavestenih krugova i pouzdana je 100%.
Izdrzite jos malo,vidi se svetlost na kraju tunela!

Koja asocijacija? Pa više nemamo informaciju ni da li pregovarate ni ko ni za koga!!!
Ako nas mediji bojkotuju dajte bar neki info na netu!
Pozdrav svima koji protestvuju!
Nisam poljoprivrednik i ovo posmatram iz drugog ugla, ali suština je ovo što je Talijanu rekao -imate zube ali nemate ni glavu ni rep:osmeh:
Siguran sam da nije foruma protest ne bi trajao ni dva dana, ali ne postoji niko da argumentovano odgovori na sve one nebuloze koje dolaze sa svih strana i u koje veruje prosečan srpski glasač. (mogao bi da napišem elaborat protiv svakog argumenta koji je iznet). Čak se i ovde međusobno prepirete oko gluposti.
Ishod je jasan - daće vam nešto, ali dugoročno ste propustili da se izborite za mnogo bitnije stvari.
Mada moram da priznam da ste sve lepo protresli:bravo:
I za budućnost nema šta da brinete , jer je poljoprivreda stub razvoja Srbije:haha:

ZA BEOGRAD
Iako sam mali (10Ha) podrzavam protest
NAPREEEED nemojte posustati sada
ZA BEOGRAD

U svakom slučaju posle ovog protesta će svaka vlast ozbiljnije shvatati poljoprivrednike. Mislim da u budućnosti neće biti problem da se vlast dogovori sa predstavnicima poljoprivrednika. Do sada to nije bio slučaj.

Bez uvrede i teških reči, ali koliko znaš toliko i pišeš. I u ovim krajevima uspeva i gaji se kukuruz i pšenica. Svoj kukuruz prodajem po najmanje duplo većoj ceni od tebe. Mnogo mi je bitnija profitabilnost prizvoda od snage traktora. Kvalitet jagnjetine mleka kajmaka pršute .... itd iz ovih krajeva neću pominjati ko je probao razumeće o čemu pišem. A maline pusti, jer ih očito nisi ni video. :ppozdrav:

Prvo da ti kazem , i u Vojvodini uspeva smokva i limun sto ce ti mnogi reci, pa vidis da se ne bavimo time. To sto kukuruz prodajes po duploj ceni je zato sto vec u januaru nemate za svoje potrebe sto je i logicno obzirom na kolicine i zemlje i prinosa. Drugo, ovde snaga traktora nije povezana sa sujetom vec sa brojem pluznih glava koliko moze da vuce dok ore sto direktno utice na profitabilnost, a kod nas je vezano i za tip zemlje. Sto se tice kvaliteta kajmaka jedino skidam kapu. Meso - pa pokupovaste sve svinje od nas, mislim nemam problem s tim vec te samo podsecam. Mislim, ko nije probao Banatsku sunku nije video kvalitet mesa. Svejedno, mislim da ovo i nije u sklopu teme....

a vojvodina hrani celu srbiju! uvezite zito, uvezite mleko, uvezite kukuruz sve uvezite pa cete osetiti koliko znaci vojvodjanski seljak!
Ovo su vec teske, preteske reci.
Mogao bih da Vas pitam jel vi to radite iz altruzma, jel radute zato stovam je zao d aSrbija ostame gl;adna kad to sebi pripisujete u zasluge?
Ako je tako, mogao bih da Vam predlozim, nemojte vise, pustite nas da gladujemo kad smo ovako nezahvalni.
Ali verujem da i sami shvatate da su ove reci preteske i necu Vam sve ono reci .

A ko to garantuje da se neko uopste i dogovara tamo u vladi,cista sprdnja sa narodom.U Srbiji se sve brzo zaboravlja pa i ovo.A kad dodju izbori ovog problema ce se kao neko setiti.

Ovo su vec teske, preteske reci.
Mogao bih da Vas pitam jel vi to radite iz altruzma, jel radute zato stovam je zao d aSrbija ostame gl;adna kad to sebi pripisujete u zasluge?
Ako je tako, mogao bih da Vam predlozim, nemojte vise, pustite nas da gladujemo kad smo ovako nezahvalni.
Ali verujem da i sami shvatate da su ove reci preteske i necu Vam sve ono reci .
veliki pozdrav za sve vredne poljoprivrednike, zelim vam svako dobro. jedni drugima znacimo mnogo. niko nije vise ili manje vedan. a sve vreme potencirate razliku izmedju vojvodjanskog i paora iz centralne srbije. sami pricate kako je vam teze, nama lakse, sve vama, nista vama. ok. u redu neka vam bude. vojvodina je blokirana meso i mleko i osnovne zivotne namirnice ne stizu mozda ni do vas. mislim da je to dovoljno. svako dobro i pozdrav!

Evo na RTS u kazu da ce biti subvencije do 100 ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zao mi je ako sam nekoga uvredila. jos jednom pozdrav za sve neistomisljenike i zelim im da svi istraju u ssvojim zamislima.

Nazad
Vrh