Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Iz medija:

Трактористи се потукли са полицајцима
http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Traktoristi-se-potukli-sa-policajcima.sr.html

Прилазни путеви Панчеву блокирани са око 1.000 трактора
http://www.politika.rs/rubrike/Ekon...ncevu-blokirani-sa-oko-1_000-traktora.sr.html

Без субвенција, ратари на губитку
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Bez-subvencija-ratari-na-gubitku.sr.html

Паори никад одлучнији
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Paori-nikad-odlucniji.sr.html

Vlada: Seljaci atakuju na budžet
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=06&dd=02&nav_id=516212

nema odustajanja inace ...................
2e0nus8.jpg

e ovi mediji nas ubise nacisto! ocrnili nas pred celom srbijom! i dalje mislim da treba da nadjemo nacina da udjemo u beograd1 pa makar i peske ali da udjemo!

Bez uvrede i teških reči, ali koliko znaš toliko i pišeš. I u ovim krajevima uspeva i gaji se kukuruz i pšenica. Svoj kukuruz prodajem po najmanje duplo većoj ceni od tebe. Mnogo mi je bitnija profitabilnost prizvoda od snage traktora. Kvalitet jagnjetine mleka kajmaka pršute .... itd iz ovih krajeva neću pominjati ko je probao razumeće o čemu pišem. A maline pusti, jer ih očito nisi ni video. :ppozdrav:

Maline imam u bašti tako da ih gledam svake godine dok ih ne pojedem.

Cela Srbija se uverila o kvalitetu mesa i mesnih prerađevina uvezenih iz neke Južno Američke zemlje npr. Argentine , a sve pod etiketm Mačakt, tako da o tome ne vredi raspravljati sve je rečeno tim postupkom prava reklama za kvalitet!
Cenim užički kajmak i mladi sir to još nije počelo da se uvozi.
A što se tiče kukuruza i pšenice baš me zanima o kolikoj površini je reč čisto ovako informativno pošto je užički kraj poznat po nepreglednim poljima obradive crnice zasejanih pšenicom i kukuruzom?

atila pogledaj prethodnu stranu i video zapis sa ju tjuba o protestima u pancevu pa ce ti biti sve jasnije,,ja nemam nameru da tebi objasnjavam sta ja radim jer si se ti sada setio da upalis trktor ida mrdnes **greška a ja to radim dve god i na barikadama i na pregovrima i manje spavam od tebe i tebi slicnih i za razliku od tebe koji se boris za tvoju guzicu ja se borim za celu srbiju prema tome da si izasao prosle godine kad je bio onaj celavi sto nosi dzakove da protestijes sada bi bila druga slika a tada je tebi bilo lepo i u sebi si govrio i cak na forumu da smo mi budale ,e sada je mecka zaigrala i na tvojim vratima a sve vreme sam vas upozoravao da ne valja biti egoista i to se sada obestinilo,,mi se ne borimo samo za subvencije jer je tu i bacena koska? da se to stavi kao prioritet a sta ce biti posle? e to je pitanje? ,,vec sada kad se digla buna treba resavati mnoge nagomilane probleme a ne samo svoj .pozzzDAJTE POD HITNO JOS JEDNU TEMU,, NOVI PROTESTI TRAKTORIMA ,,DA SE MALO RASTERETI INACE UBI NAS ZAGUSENJE

koliko sam ja shvatio danas,protestuju samo veliki paori,ovi manji koji imaju do 30ha ce biti isplacene subvencije do 30ha i ti paori vise ne protestuju,dok ovi veliki koji imaju preko 30ha strajkuju i protestuju i traze da im se daju subvencije do 100ha,ali dzabe je to kad drzava nema para da nam to plati,mozda ce sledece godine biti bolje,no videcemo :) mene su danas zvali ovi velikani da idem i ja da protestujem sa traktorom,ali ja im kazem,sto cu ja protestovati za vase dobro?? meni ce subvencije na mojih 20ha biti isplacene a za vese mi se jebe,necu ja protestovati za neciju korist,da bi nekome uradio dobro..ne ne

POZDRAV ZA centralnu srbiju i sve poljoprivrednike, cenim njihovo interesovanje i hvala im ako nas podrzavaju, ali zitna polja i hleb nas nasusni ipak radja vojvodina. a jednim zakonom, uredbom, odlukom i sl. nikada nece svi biti zadovoljni!

@provac
Ne mogu da cutim, moram da napisem... Zaista kao sto je rekao Atila vi samo palamudite. PRVI DAN ste se slozili sa ministarstvom, tu ste za mene prestali da postojite kao Asocijacija.

atila pogledaj prethodnu stranu i video zapis sa ju tjuba o protestima u pancevu pa ce ti biti sve jasnije,,ja nemam nameru da tebi objasnjavam sta ja radim jer si se ti sada setio da upalis trktor ida mrdnes **greška a ja to radim dve god i na barikadama i na pregovrima i manje spavam od tebe i tebi slicnih i za razliku od tebe koji se boris za tvoju guzicu ja se borim za celu srbiju prema tome da si izasao prosle godine kad je bio onaj celavi sto nosi dzakove da protestijes sada bi bila druga slika a tada je tebi bilo lepo i u sebi si govrio i cak na forumu da smo mi budale ,e sada je mecka zaigrala i na tvojim vratima a sve vreme sam vas upozoravao da ne valja biti egoista i to se sada obestinilo,,mi se ne borimo samo za subvencije jer je tu i bacena koska? da se to stavi kao prioritet a sta ce biti posle? e to je pitanje? ,,vec sada kad se digla buna treba resavati mnoge nagomilane probleme a ne samo svoj .pozzz

Krenimo decidno da nabrajamo probleme u poljoprivredi sve oblasti se podrazumevaju!

1. Subvencije po hektaru obradive površine - Koliko hektara, visina subvencija?

2. Registracija poljoprivrednih mašina - obustava primene novog zakona o godišnjoj registraciji.

...

meeker
tebi za tvoje maline, krompir, šljivu nek daju 3000 vise, a meni nek daju mojih 14 000 KOJE SU OBECALI i gotovo, to je moje! ... a mlekarstvo i stocarstvo u Srbiji su oni unistili i sad ce da ga obnavljaju, oce Tatu svoga ... ja kao mladic od 19, 20 god vidim sta pomocnik ministra bunca, i prica bajke o 5 t psenice, i 8 t kukuruza, pa eto hvala mu sto mi je to rekao sad ne moram vise ici na fakultet, posejacu 1ha psenice i 1ha kukuruza otici kuci, doci pred zetvu, sama njiva ce se ovrsiti, ja cu samo otici u banku i uzeti novce i biti milioner!

Ko iz asocijacije pregovara kad ste smenili sad već bivšeg predsednika KIŠA M.?
Ljudi hoće da znaju ko radi za nas i da li neko radi ?Dajte neku informaciju ,danas na barikadi u PA razmišljam i imam utisak da smo kao guske u magli.
Ako nas mediji (DS) blokira sa iformacijama ,dajte bar na netu.Pozdrav za sve kolege paore :bravo:

Nazad
Vrh