Igor578
Član
Neki kazu kraj protesta,neki kazu nije.Mozeli neka tacna informacija dali se protest nastavlja? Pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas nije ,biće sutra na smeni.a da li je i PERA LOTREAN sa tobom sa foruma peet
Nastavlja se !!Neki kazu kraj protesta,neki kazu nije.Mozeli neka tacna informacija dali se protest nastavlja? Pozzz
Bez uvrede i teških reči, ali koliko znaš toliko i pišeš. I u ovim krajevima uspeva i gaji se kukuruz i pšenica. Svoj kukuruz prodajem po najmanje duplo većoj ceni od tebe. Mnogo mi je bitnija profitabilnost prizvoda od snage traktora. Kvalitet jagnjetine mleka kajmaka pršute .... itd iz ovih krajeva neću pominjati ko je probao razumeće o čemu pišem. A maline pusti, jer ih očito nisi ni video.
Sta se desava sstalno mi blokira sajt.
atila pogledaj prethodnu stranu i video zapis sa ju tjuba o protestima u pancevu pa ce ti biti sve jasnije,,ja nemam nameru da tebi objasnjavam sta ja radim jer si se ti sada setio da upalis trktor ida mrdnes **greška a ja to radim dve god i na barikadama i na pregovrima i manje spavam od tebe i tebi slicnih i za razliku od tebe koji se boris za tvoju guzicu ja se borim za celu srbiju prema tome da si izasao prosle godine kad je bio onaj celavi sto nosi dzakove da protestijes sada bi bila druga slika a tada je tebi bilo lepo i u sebi si govrio i cak na forumu da smo mi budale ,e sada je mecka zaigrala i na tvojim vratima a sve vreme sam vas upozoravao da ne valja biti egoista i to se sada obestinilo,,mi se ne borimo samo za subvencije jer je tu i bacena koska? da se to stavi kao prioritet a sta ce biti posle? e to je pitanje? ,,vec sada kad se digla buna treba resavati mnoge nagomilane probleme a ne samo svoj .pozzz