Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361

Protest paora

Evo par slika sa blokade na putu Kula - Odžaci kod mosta preko kanala D-T-D između Ruskog Krstura i Lalića. Sa jedne strane mosta blokadu drže paori iz Lalića, a na drugoj strani se nalaze paori iz Ruskog Krstura i propuštaju vozila na parne sate, a hitne slučajeve propuštaju odmah. Malopre su propustili pet vozila u kojima su bili ljudi koji su išli na sahranu.
Ljudi se smenjuju, a saradnja sa policijom je dobra, a raspološenje odlično. Sada sam im odneo hladno osveženje i vratio se kući da postavim slike na forum.

Veliki pozdrav svim HOBISTIMA od Mirka iz Kule.:cao:

U N. Pazovi je upravo završena "pauza" u blokadi da bi se propustili hitni slučajevi i zato što se poljoprivrednici, i pored sve muke, korektno odnose prema svojim sugrađanima, komšijama. Daljih prekida neće biti, ako treba blokada dan-noć.

Koliko čujem mehanizacija je i na putu kod Inđije a Dobanovčani su pokušali prodor na autoput.

Ja se unaprijed izvinjavam,ali ako mogu pitati radi cega se prosvjeduje? Iz Hrvatske sam i sada sam vidio fotografije i procitao nekoliko postova pa me zanima sto potrazujete? Jasno mi je da Vas hebu kao i nas sa svih strana

Svaka cast radio televiziji vojvodine na korektnosti i pracenju cele ove situacije! Redovno izvestavanje, objektivni komentari i pracenje situacije iz sata u sat govor o ovoj televiziji kao o jedinoj korektnoj, nerezimskoj, narodskoj televiziji u srbiji!!!!!!!!

Ja se unaprijed izvinjavam,ali ako mogu pitati radi cega se prosvjeduje? Iz Hrvatske sam i sada sam vidio fotografije i procitao nekoliko postova pa me zanima sto potrazujete? Jasno mi je da Vas hebu kao i nas sa svih strana

Između ostalog smanjili su nam broj subvencionisanih h 10 puta, nema povraćaja za mehanizaciju niti bilo čega sličnog samo krediti...

Sutra će biti blokiran izlaz na auto put kod Pećinaca kako sam čuo.
Ja i još nekolicina ljudi sa traktorima ujutru krećemo za Pećince.
Pozdrav za braću seljake sa svih strana.

Posetio sam kampere u Novom Sadu oko 10:30, dao sam im vode. Momci su raspoloženi, nisu gladni, moral je visok i ne žuri im se nigde.
A policajci sede u senci i rešavaju ukrštenicu.

ismo se razumeli, javili su mi se samosta sa tise, sa zabaljskog mosta kaze da tamo ne moze da prodje. Ne pustaju nikoga. Pogresno su mi rekli lokaciju. Ima li nekoga tamo da propusti kamione sa mlekom, mislim da je samo jedan tamo, da ne bi bacali mleko!!!!!!!!!!

ne kacki zabaljski, nisu mi dobro rekli. Kamion sa mlekom je ostao tamo i ne pustaju ne moze prema nama a ne moze nazad. Ima li koga tamo da ga puste i njega i sve koji vuku mleku da ne moramo da bacamo velike su kolicine a laktofrizi mali!

Danas je blokiran i kuzmin, u samom centru sela, na putu ka sremskoj raci saobracaj je obustavljen.
isto tako i granicni prelaz tovarnik na putu Sid - Tovarnik je blokiran, tamo mi je tata, pa dobijam informacije. Isto tako jedan deo traktora je otisao za adasevce, al neznam sta su tamo blokirali, da li ce pokusati uci na auto put nemam pojma, cim saznam obavestavacu vas.

neodustajemo do kraja.

ne kacki zabaljski, nisu mi dobro rekli. Kamion sa mlekom je ostao tamo i ne pustaju ne moze prema nama a ne moze nazad. Ima li koga tamo da ga puste i njega i sve koji vuku mleku da ne moramo da bacamo velike su kolicine a laktofrizi mali!
moji su tamo i koliko sam čuo samo noću puštaju

Onaj RTS i B92 su sramota sto se tice izvestavanja o svemu!!! Svaka cast RTV-u. Da, znam da pare od pretplate idu direkt na njihov racun,poceo bih da placam pretplatu.

Negdje sam procitao da najvise ce vam subvencionirati 30ha. a sto je sa onima kojima imaju 100 i vise hektara?

... a Dobanovčani su pokušali prodor na autoput.
To je bilo pre nego sam stigao, i bio je neki sitan incident i pisali su jednu priajvu. U sustini ne dozvoljavaju da se pomere traktori, bukvalno nigde. Onda su traktoristi iz protesta okrenuli traktore ka autoputu, koji je na 5-6 metara, i tu je nastala drama, de ces tamo, drz, i tako to. U svakom slucaju traktori su tako namesteni na gotovs, i nisane auto put, a juce su bili paralelni. A ovi iz policije bukvlano sede sa ljudima pored traktora. Haos. I dalje nema puno traktora, nekih 30-tak, ali zato policije koliko hoces.

Svaki traktor nema traktoristu, ali zato ima svog policajca. :haha:

Nazad
Vrh