e ovo je sa mosta u vlajkovcu bila televizija pre nego sto je nadletao helikopter to je bilo prvi dan
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e ovo je sa mosta u vlajkovcu bila televizija pre nego sto je nadletao helikopter to je bilo prvi dan
mama te rodila sa 1% mozga debilčino!!!
samo napred kada se slozimo bice nam mnogo bolje i izboricemo se za sve a ne stalno nas svadjaju i mi se medjusobno glodjemo i oni rade sta hoce a mi se zadovoljavamo sto nismo mi naj..... nego neko drugi,dosta te politike da komsiji crkne krava pa makar ja nemao nikakve koristi ,a od koga da kupujem posle mleko kome cu kukuruz da prodam, ko vam je uvek prvi u pomoci pa komsija ljudi sada se vec svi boje jer smo se slozili , podrzimo jedni druge nedozvolimo da nas vise zezaju .a sto se tice izjave da ce zandarmerija rasterivati zar mislite da ce ivica rizikovati da ispadne crna ovca i da ce ostati bez glasova na izborima.Sumadija se budi...ima i ovde nas koji obradjujemo dosta zemlje pa krecemo u proteste!!! Ne mogu da svarim ovog majmuna Milovanovića,ujeo bih tv koliko sam poludeo!!!!
a da li je i PERA LOTREAN sa tobom sa foruma peet [/QUTE]
bio je al je otisa do kuce mislim da ujutro se vraca