Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Pozdrav za sve.
Juce je bio blokiran but BNS-PANČEVO,bilo je negde izmedju 30 i 50 traktora.Sa policijom nismo imali problema.
Pre 48min je zablokiran put BNS-PANČEVO i BNS-VLADIMIROVAC.Sad idem tamo da vidim kakvo je stanje.Bice slika,pozdrav.

Evo ja sam uprawo sad stigao kuci iz opova.Dosla smena.Stigli smo tamo u ponedeljak oko 15h i od tad tamo policija ne da da predemo Tamis.. u traktorima smo spavali ooooo ne osetim leda,treba mi kosmodisk :haha: :haha: idem da se tusiram Roll Eyes

Nece da izadju ostali,ja sam se cuo sa nekoliko drugara danas i niko nece da izadje kazu da im je dosta 30ha,samo 2 su izasla od onih sa kojima sam se cuo a cuo sam se sa dosta njih.
Iz mog sela od 2500ljudi 6 traktora tako mi drugar javio,pa mi ne pije vodu bas prica da su blokirali auto put.
A sto da izlaze kad ima drugih koji se bore i za njih.I moj suprug je pozvao dosta drugara ali samo par se odazvalo.Neka im je svima na cast!:ppozdrav:

veliki pozdrav za sve forumase!!!! jako dobra komunikacija na ovom protestu nije izostala! Hvala svim clanovima koji su sa sa lica mesta javljali i omogucili protok informacija pa smo se svi dobro koordinirali! I dalje smo zajedno i ne damo se! SAMO NAPRED!!!!!
I ja pozdravljam sve forumase ,jer da nije njih nista se ne bi znalo.Samo napred!:ppozdrav:

Sta se desava sa onim covekom kome je nanesena steta na traktoru? dajte da otvorimo ziro racun i da uplatimo po 100-200 dinara za takve situacije

Jutros oko 11 sam došao kući iz Opova.Noć je protekla mirno uz malo turiranja traktora na samoj blokadi.Ajd da kažemo da je to bilo skoro po zahtevu policije koja je stigla iz Leskovca.Kažu da tako nešto nisu nikad videli.Na pauzi tj. smeni je čak par "kornjača" došlo kod nas na piće.
Vraćam se večeras u 18h sa mojom smenom.
Juče sam rekao da će danas biti jedan od presudnih dana i tako jeste.U 17h će se obratiti Petrović,Pajtić i Cvetković na pres konferenciji.

Zavrsio poslove na njivi zbog kojih sam sinoc dosao kuci...tusiranje ,rucak i sa jos dva prijatelja vracamo se na jucerasnje polozaje kod Novog Sada....

Sad sam ušao, bio sa ljudima iz Pazova i Golubinaca na blokadi magistralnog puta kod izlaza iz Nove Pazove ka Beogradu. Okupljanje od ranog jutra, traktori su i noćili, nešto manje mašina danas ali jednako uspešno zaustavljanje saobraćaja. Policija korektna i u dogovoru sa poljoprivrednicima oko mirnih protesta, ne veruju da će biti štrajka.

Šta dalje da vam kažem, ljudi su ogorčeni kao i svuda, najteže im pada što su prezaduženi i kod rodbine i prijatelja a zbog ove nepravde i užasa ne mogu da vrate pozajmljeni novac. Ipak, složni su i rešeni da istraju do ispunjenja zahteva.

Evo i slika:

Zahvaljujem se kolegama na bratskom i domaćinskom druženju, zlatku, tesli i ostalim članovima foruma koje sam upoznao.

Još jedna bitna stvar, više prijatelja je reklo da ne mogu da pristupe forumu, da već mesecima čekaju na odobrenje registracije od strane administrativnog tima i imaju problema sa obnovom naloga.

P:S. Mali traktori su od Miodraga i Milovana iz Golubinaca a, kao što se i vidi, zeleni se bori sa žutom bandom i konačno pobeđuje.

Boli kit* ove u gradovima za blokade,jedni su prosli i rekli "Vidi Miskovic poslao traktore da se reklamira kako ima para" nemaju pojma o cemu se radi,a nasi seljaci doneli oraniju da kuvaju papirkas posto je jedno prase peceno vec pojedeno.

Pred zoru je najhladnije... Pozdrav za sve koji nisu odustali!
11l66uw.jpg

Nazad
Vrh