Stanislav
Član
pozdrav iz B. Palanke, i dalje blokiramo put za novi sad, tako da znate da se ne odustaje.pozzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa onda krecemo u partizanski vid borbe , ja blokiram ovde pola sata kada naidje zandarmerija ja pobegnem u njive a ti na drugom kraju postavis blokadu oni dodju do tebe ti bez u njive a ja se vracam.Koliko se ja secam u hrvackoj su blokade razbijane silom...........................
Beo voz ide za bg redovno pa nek idi s njim nema pustanja !!!Apel ratarima da puste maturante do Beograda
sreda, 01 jun 2011 10:10
ShareThis Izvor: Radio Pančevo
Učenici Ekonomske škole večeras bi trebalo da u Hajatu proslave matursko veče, ali zbog blokade puta još je neizvesno da li će se do Beograda i doći 4 autobusa sa đacima i profesorima. Zamenik direktorke Stevan Damjanov apelovao je na ratare da propuste autobuse ATP-a koji prevoze 200 đaka, jer,
kako je istakao ovo je važno veče u njihovom životu.
Dogovoreno je da ce se pustiti 4 autobusa sa matuantima...A za podmicivanje nisam cuo i ne verujem!Ako je dotle doslo,slobodno neka se razidju takvi nam ne trebaju!!!Sitna je to lova koliko drzava nama duguje.Beo voz ide za bg redovno pa nek idi s njim nema pustanja !!!
njih nekoliko do sada prica o tome, u pitanju je linijski taxi iz zrenjanina za ns. meni nije u interesu da izmisljam, samo iznosim cinjenice koje sam cuo od prijateljaDogovoreno je da ce se pustiti 4 autobusa sa matuantima...A za podmicivanje nisam cuo i ne verujem!Ako je dotle doslo,slobodno neka se razidju takvi nam ne trebaju!!!Sitna je to lova koliko drzava nama duguje.
Izgleda da je ovo s protestima otislo malo dalje...Predsednik opstine Kovacica Miroslav Krisan okoreli DS-ovac casti lprotestante u Pancevu sa rostiljem i pivom...Lokalni biznismen koji radi par hiljada hektara drzavene zemlje,dosta svoje i firmi koje je kupio prepisao zemlju na 20-tak clanova familije po 90-100 ha i deli subvenciju sa njima a cujem da je takvih slucajeva mnogo u okolini...Matijevic,Nicovic,Miskovic,Kostic,Jerkovic,itd...Izgleda da oni znaju nesto sto mi ne znamo?!Tajkuni su medju nama ocigledno...