Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
pozdrav iz B. Palanke, i dalje blokiramo put za novi sad, tako da znate da se ne odustaje.pozzzz

Evo danas blokada i Martinaca juce su Lacarci blokirali lacarak pa se premestili i blokirali centar Sremske Mitrovice , danas blokade u Martincima i premestaju se u Kuzmin, mozda ce da zatvore auto put E75. Samo hrabro

podrzavam proteste, al ne podrzavam sto na izlazu iz Zrenjanina propustaju kola uz mito... cuo sam jutros od nekoliko ljudi. ako ne pustate ne pustajte ni za pare.

E to ti extra ideja sa cisternama ali treba ici sa cisternama punim sadrzaja iz septicke jame,pa malko namirisati zandarme.....................................................

VEBRA
pomesao si temeve sto pricas ne vezano za zemlju i poljoprivredu i ostale bulumente i raznih Ceca i Cecika.
Svi takvi i onakvi su bili i prosli i bice ih i proci ce.
Mene interesuje moja zemlja,koju sam od mog dede nasledio ,koju sam dokupio i povecao posed za sledec generacije koje tako i ucim.
Moja familija nikada nije bila gladna,gola i bosa,mnogi su se skolovali i sad se skoluju zahvaljujuci i tom salasu i zemlji koju posedujemo.Bilo je losih i dobrih godina ali je uvek ta zemlja i salas i bavljenje poljoprivredom bila baza da nam familija ide napred.
Verovatno da smo se bavili necim drugim bi bolje ili mozzda i losije prosli u zivotu to neznam ali je moja sudbina seljacka i ostajem vezan za poljoprivredu i zemlju jer sam tako naucio.I uvek sam ziveo od svog rada,ponekad i spekulisanja ( kad da prodam zito ili kukuruz) ali je to ipak rad uz mnogo znoja.
Ipak moramo i nasu decu uciti da se od rada zivi jer da li znas gde nam se taj drugi put (nerada) zavrsava ? ? ?
Na grani drveta sa kojeg smo svi mi nekada davno sisli..............

Apel ratarima da puste maturante do Beograda
sreda, 01 jun 2011 10:10
ShareThis Izvor: Radio Pančevo
Učenici Ekonomske škole večeras bi trebalo da u Hajatu proslave matursko veče, ali zbog blokade puta još je neizvesno da li će se do Beograda i doći 4 autobusa sa đacima i profesorima. Zamenik direktorke Stevan Damjanov apelovao je na ratare da propuste autobuse ATP-a koji prevoze 200 đaka, jer,
kako je istakao ovo je važno veče u njihovom životu.
Beo voz ide za bg redovno pa nek idi s njim nema pustanja !!!

Dogovoreno je da ce se pustiti 4 autobusa sa matuantima...A za podmicivanje nisam cuo i ne verujem!Ako je dotle doslo,slobodno neka se razidju takvi nam ne trebaju!!!Sitna je to lova koliko drzava nama duguje.
njih nekoliko do sada prica o tome, u pitanju je linijski taxi iz zrenjanina za ns. meni nije u interesu da izmisljam, samo iznosim cinjenice koje sam cuo od prijatelja

ja sam stigao upravo iz bg. kada sam isao tamo nasi su me pustili i dalje nigde nema a sad kada sam se vracao u backo gradiste su blokirali morao sam preko bisernog :ppozdrav:

Izgleda da je ovo s protestima otislo malo dalje...Predsednik opstine Kovacica Miroslav Krisan okoreli DS-ovac casti lprotestante u Pancevu sa rostiljem i pivom...Lokalni biznismen koji radi par hiljada hektara drzavene zemlje,dosta svoje i firmi koje je kupio prepisao zemlju na 20-tak clanova familije po 90-100 ha i deli subvenciju sa njima a cujem da je takvih slucajeva mnogo u okolini...Matijevic,Nicovic,Miskovic,Kostic,Jerkovic,itd...Izgleda da oni znaju nesto sto mi ne znamo?!Tajkuni su medju nama ocigledno...

@gagi
Pa rekao sam ti da ce vas pustiti da prodjete ko je bolestan,ko ide u bolnicu,hitna pomoc...

Izgleda da je ovo s protestima otislo malo dalje...Predsednik opstine Kovacica Miroslav Krisan okoreli DS-ovac casti lprotestante u Pancevu sa rostiljem i pivom...Lokalni biznismen koji radi par hiljada hektara drzavene zemlje,dosta svoje i firmi koje je kupio prepisao zemlju na 20-tak clanova familije po 90-100 ha i deli subvenciju sa njima a cujem da je takvih slucajeva mnogo u okolini...Matijevic,Nicovic,Miskovic,Kostic,Jerkovic,itd...Izgleda da oni znaju nesto sto mi ne znamo?!Tajkuni su medju nama ocigledno...

Ja ne mogu u kolonu sa gore navedenim-ko može samo napred

Nazad
Vrh