Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Koliko je policije akrivirano za protest, jeftinije im je bilo da su odmah platili subvencije.
Ah da, zaboravio sam. Oni policiju ne placaju za prekovremeni rad, drzavne praznike, zato ce i da strajkuju 10.juna.

Negdje sam procitao da najvise ce vam subvencionirati 30ha. a sto je sa onima kojima imaju 100 i vise hektara?

Do 100 hektara su se isplacivale subvencije 14 000 dinara po hektaru tj oko 140 evra po hektaru protestuje se jer drzava nema navodno para za poljoprivredu pa su smanjili za 10 puta manje tj.10 hektara a tih 30 hektara je bila ponuda da sklonimo traktore sa puteva.
Ja neznam kod vas kad bi tako nesto uradilo ministarstvo sta bi uradili sigurno nebi sedeli

kakva glupost...pa cemu to smanjivanje hektara. neka se i dalje financira onaj tko ima 100ha i onaj tko ima 10ha. to je to kad ljudi koji nemaju pojma o tome sto bi trebali znati sjede na kljucnim mjestima,tako je i kod nas

Da sto je najgore oni su ljude uslovili da placa penziono i zdravstveno osiguranje nebitno dali ti imao u posedu i zakupu ukupno 5 hektara,15,50,70 ili 100 hektara to je jako malo ljudi kada skinu subvencije na 10 hektara i onda ce ustedeti novac za neke druge stvari koje samo vode u potrosnju a ne proizvodnju mi smo jedina grana privrede koja je u plusu

Za ovu godinu
Vlada usvojila agrarni budžet i u njemu za subvencije izdvojila 11 milijardi dinara, koje do sada nisu isplaćene.
isplata 14 hiljada dinara subvencija po hektaru poljoprivrednicima je uračunata u sumu od tih 11 milijardi dinara u agrarnom budžetu.

ismo se razumeli, javili su mi se samosta sa tise, sa zabaljskog mosta kaze da tamo ne moze da prodje. Ne pustaju nikoga. Pogresno su mi rekli lokaciju. Ima li nekoga tamo da propusti kamione sa mlekom, mislim da je samo jedan tamo, da ne bi bacali mleko!!!!!!!!!!

Sad sam dosao sa Backe strane na mostu , mislim da se kvarljiva roba propusta Sashka

Nije to za smejanje, to je za plakanje, žalosno, čovek govori gorku istinu koja nas ubija sve nas koi šljakamo ko crnci.

Čovek je 100% u pravu, to je sve istina, svaka mu čast za ovu izjavu, ovo treba pustiti na televiziji da se vidi dokle nas je vlast odvela!

svaka cast svaka ti je na mijestu.........tak sam i ja bio pricao za nasu tv mislite da su pustili m hm nikad, ovi nasi rezu kad spomenes JEB a kamoli vako sta, svaka cast svaka mu je na mijestu i ljudi borite se za svoja prava da vas stvarno nebi JEB nazalost je to i nasa surova stvarnost....... pozdravljam vasu smijelost svaka cast.............

O agrarnim merama na konferenciji u 17 sati
sreda, 01 jun 2011 12:31
ShareThis Izvor: Radio Pančevo
U Vladi Srbije u 17 časova premijer Mirko Cvetković, ministar poljoprivrede Dušan Petrović i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić održaće konferenciju za novinare.

Kako je našem radiju saopšteno iz Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije, biće predstavljene mere agrarne politike koje će se sprovoditi u ovoj godini.

Ekipa Radio Pančeva pratiće konferenciju u Vladi Srbije i u programu odmah preneti detalje, nakon 17 časova.

Još nema IZVEŠTAJA.

Kako su javili pomerili su konferenciju za 19h, tj možda će izdati samo zvanično saopštenje bez konferencije... Sada u 18:30 na RTS 1 u Oko magazinu pričaju o blokadi i protestima.

Cisterne sa vodom biće poslate ratarima
sreda, 01 jun 2011 14:51
ShareThis Izvor: Radio Pančevo
Gradske vlasti će u dogovoru sa JKP Higijenom poslati cisterne sa vodom poljoprivrednicima koji su blokirali put, rekao je za Radio Pančevo gradski većnik Vladimir Delja.
“Mislim da ćemo u naredna dva sata obezbediti vodu, da se jedna cisterna postavi na starom, a jedna na novom putu (za Beograd), kako bi ljudi koji protestuju mogli da se osveže i kako po ovim vrućinama ne bi svoje zdravlje doveli u pitanje”, rekao je Delja.

Nazad
Vrh