Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Nadam se da nece krenuti na ljude!!!! Mi smo zatvorili put od Basaida prema Beceju, Melenacki most takodje blokiran, i put od Miloseva prema Kikindi.

Pozdrav ljudi...sad sam se vratio sa protesta posle dva dana i jedne ne prespavane noci...juce oko podne smo zatvorili ulaz u NS iz pravca Siriga kao i ulaz iz pravca Temerina...jurili smo za kolima po atarskim putevima posto su pokusavali na svakakve nacine da udju u grad...jako dobro odradjena akcija koja nije prosla bez carki izmedju nervoznih gradjana i jos nervoznijih paora...slike stavljam posle vecere....

Danas je zatvoren most na Tisi između Novog Sada i Zrenjanina. A blokada je i na ulazu u Novi Bečej.

pa nadamo se jos vecem odzivu poljoprivrednika ako ovo ne upali ja ne znam sta da kazem! Onda smo pukli!!!!
nemoj da dozvolite da vam se desi isto sto i Macvanima pre 3god kada su protestovali zbog niske otkupne cene svinja.Drzali su most u blokadi par dana i onda ih je policija i zandarmerija brutalnom silom uklonila i nikom nista,niko nije ni glasa pustio.

Izdržite u svojim naporima, koliko smo mi dobili informaciju juče je bilo oko 3000 traktora, danas više od 5000. To znači samo jedno, da se pokret omasovljuje! Ne dajte da se pred vas ispreči sitno politikanstvo. Svaka čast i novinarima iz Vojvodine, a sramota za beogradske redakcije. Najvažnije im je danas bilo izručenje, a život je za njihove urednike negde drugde očigledno. Na žalost danas smo u Novom Sadu prisustvovali i neslozi okupljenih, ali nadam se da neće izgubiti usmerenje i odustati od svojih zahteva. Dakle, neka građani lude, ali i oni bi u suštini trebalo da su tu pored vas jer nikom ko radi u ovoj Srbiji nije lako. Ali ima tu i drugi problem, nemamo sad skim da snimamo neku proizvodnju svi su na barikadama :osmeh: :osmeh: :osmeh:. Usput ako žlite da čujete što drugi mediji ne objavljuju posetite našu stranicu na vašem omiljenom forumu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9pPx2VNK9Bs&feature=related[/youtube]

Majko bozija kakva je ovo zemlja i kakva vlast?Pa secam se kada je ona bitanga za koju smo platili 1000000 dolara na ime sranja sto je napravio u SAD lepo usao u skupstinu i rukovao se sa poslanicima i ministrima a posteni paori sto ih lebom rane ni mogu ni da pridu Beogradu a kamoli gospodi u vladi..SRAMOTA!!!

Strasno, majke mi. Ovo je nenormalna drzava, sta je sa ovim ljudima, u Hrvatskoj subvencija 300evra po hektaru, a gledaj kod nas, sve lopovi pokupise. Bitno je da se voze u autima od koji nejedan ne kosta ispod 100 000 evra, i kazu nema para. Dokle ce trpeti ovaj narod ovu nepravdu, pitaj boga.

Nekih 25 traktora, na strateskom mesti tik uz auto put. Veceras dolazi i pojacanje iz Pecinaca, Jakova i Becmena, pretpostavljam dosta vece. Koliko cenim vec sutra ce biti kriticna masa od nekih 100-nak traktora. Nas do auto puta deli svega 5 metara. Uf da znate koliko je samo policije bilo na nas ovako malo. Kasnije smo ukapirali da treba da isporuce Mladica, pa su na nas motrili opasno, jer je ipak Surcin bitna tacka.. Ne mogu vam opisati njihovo skakanje kad neko upali traktor. Nisu dali ni da se preparkiras.

Mladic nas je malo pomerio iz zize interesovanja javnosti, ali ne damo se. Kod nas od Basaida prema Beceju bilo malo agresivnih gradjana koji su zeleli da prodju nasu blokadu, cak su hteli i da se tuku ali proslo je bez vecih incidenata.

Nazad
Vrh