Stanislav
Član
Pozdrav iz Backe palanke, danas blokiran put Backa Palanka - Novi Sad i sutra se nastavlja sve do kraja!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prvo sacekaj rezultate ovog mitinga ili protesta pa tek onda da ovake radikalne predloge.Psenicu vise ne treba ni sejati uopste, dosta je bilo ovog cirkusa, uvek se sa njom najvise i najlakse manipulise, ostariti plodored na drugi nacin, prico sam sa mnogima koji su mi potrvdili da im suncokret bude dobar na 3.godinu, pa ce moj plodored ubuduce biti kukuruz-kukuruz tretiran poncom ranija fao grupa-suncokret i tako u krug...ili ko seje soju, njemu je jos bolje posto moze u monokulturi...repa nasa kraljica polja postala je takodje totalno nezahvalna za proizvodnju. Izvinte za off , reko da dopunim ovaj predlog
A sta je sa mostom?Pozdrav iz Backe palanke, danas blokiran put Backa Palanka - Novi Sad i sutra se nastavlja sve do kraja!!!
,ja te razumem al neznam kako ti pomoći probaj da zoveš ako se moze malo odloziti dokse ovo neopamete a ako ne nektije sa srećom valjda ćete neko shvatitipodrzavam sve poljoprivrednike neodustajte. ja sutra moram za Bg. nosim cerkicu (tri god) na pregled (srce)a cujem da su i deo nasih blokirali put za Backu pa ce da se nadje pametnjakovic da me drka da nece da me pusti taj je ugasio onda ja za pregled cekam godinu dana bice belaja
ovi nasi me moraju pustiti posle se hvatam gradiste curug zabalj ... cujem da tamo nema do kovilja i auto put gasssss