Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju, da je danas neko samo probao da pridje autoputu, uveren sam u to da bi bilo katastrofa. Ne bih da mracim, ali su ovi danas dobili izgleda cvrsta naredjenja. Tako da mislim da bi bilo mnogo lose. Na najobicnije paljenje traktora reaguju kao opareni. Bilo ih je barem 3 na jednog od nas. Da ne govorim da su bili i na svim prilaznim tackama Surcina i Dobanovaca, gde god da se mrdnes. Najveca ironija je da su sve vreme posle podne autoputem jurcali nekakvi Fearariji, Lamborgini, Porsche-i, ali nisu ih ni pogledali. A neki su prosli pored nas po nekoj nasoj proceni i sa preko 200 na sat.eh da vi uspete blokirat avtoput bili bi pregovori za sat vremena i nudili bi i 110h subvencije a ne samo 100 ,mi ovde u pančevu nepuštamo samo muve
ljudi, moj je predlog je da mi lepo kad dodje zetva psenice razduzimo sta imamo prema arendasima, i skinemo zita kolko nama treba, a ostala polja pod psenicom lepo zapalimo da BG nema sta da
zdere pa da vidim kako ce se ubuduce ophoditi prema paorima!
Psenicu vise ne treba ni sejati uopste, dosta je bilo ovog cirkusa, uvek se sa njom najvise i najlakse manipulise, ostariti plodored na drugi nacin, prico sam sa mnogima koji su mi potrvdili da im suncokret bude dobar na 3.godinu, pa ce moj plodored ubuduce biti kukuruz-kukuruz tretiran poncom ranija fao grupa-suncokret i tako u krug...ili ko seje soju, njemu je jos bolje posto moze u monokulturi...repa nasa kraljica polja postala je takodje totalno nezahvalna za proizvodnju. Izvinte za off , reko da dopunim ovaj predlogljudi, moj je predlog je da mi lepo kad dodje zetva psenice razduzimo sta imamo prema arendasima, i skinemo zita kolko nama treba, a ostala polja pod psenicom lepo zapalimo da BG nema sta da
zdere pa da vidim kako ce se ubuduce ophoditi prema paorima!