Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Iz Pančeva javljaju da se nešto dešava na mostu ,i da su se pomerili ka Bg nekih 20metara

Da cak je odgovrio i da daje punu saglasnost prirpadnicima policije ako se predje most ka beogradu da primene punu silu cak i da odgovore vatrom na poljoprivrednike!!!!!!!!!!

samo mi recite da smo jos slozni i da nas nisu pokolebali, nasi su se vratili iz cente i sad blokiraju put prema beceju od basaida. Melencani su blokirali njiho most tako da se ka zrenjaninu ne moze!!!! Nadam se da nas nisu pokolebali!!!

Kikindjani su kod Banatskog Dvora i cekaju da se njihovi paori vrate da obave smenu pa da se vrate za KI i nastave blokadu puteva...

Lokalne blokade su dobra stvar ali najviše bole plokade Beograda i Novog Sada.Kad su za 3000 radnika Fiata u KG mogli da daju 150 miliona evra pa što je onda puno 120 miliona za nas seljake?

Mislim da bi sad trebalo krenuti put novog sada! i tamo treba napraviti bllokade! ako se niko iz ministarstva ne oglasi da ispune zahteve!

BORIS TADIC SA DIREKTOROM "BENETONA " DANAS POTPISAO UGOVOR O PRODAJI 'NITEKSA' I KAZU DRZAVA CE IM DATI PODSTICAJNA SREDSTVA OD 9000 EVRA ZA RADNO MESTO (dzabe radnu snagu 5 godina) a za POLJOPRIVREDU NEMA PARA A SA STRANCE IMA
LJUDI JA MISLIM DA TO ONI NAS NE DA LAZU NEGO NAS ZAJEBAVAJU SRAM IH BILO ali nemaju oni ni stida ni srama
ako nista nebude sutra prekosutra za BEOGRAD AKO TREBA I VLADA DOLE A TOGA SE ONI I PLASE

Bodrite samo ljude da ne odustanu jer je sutra presudni dan za našu situaciju.

Kod nas u opštini Sečanj najbolje su bili spremni momci iz Sutjeske.Ljudi su pošli sa onim što su imali i recimo ima IMT 533 i 539 bez kabina.To je dokaz da ne protestuju samo "veliki" već je sve obuhvatno ne zadovoljstvo.Jedino smo malo imali problem jer su me non-stop zvali da usporim kolonu da bi nas pristigli.Pošto ja nisam bio na čelu to je bilo teško.Posle zaustavljanja u ZR,od strane policije, ja sam prvi krenuo i predvodio kolonu do Opova sa nekih 20-22 km/ha kako bi svi bili u grupi i zajedno(oko 60 traktora).Drugih problema nije bilo.

Narod je umoran,posao na njivama se ne radi sam.
Mnogima odgovara ovih 30ha sto su obecali,pregovaraci imaju jako losu taktiku navalili su samo 100ha hoce i subvencije za masine,opet se niko nije setio da spomene zabranu izvoza nasih proizvoda,skupe registracije i PIO obaveza za manje od 10ha su samo delic od problema.
Ako ostane ovako do sutra da 100ha bude uslov mnogi ce se povuci jer im odgovara i 30ha,panduri drze blokade.

Čeka se da danas reaguje Pokrajinska Vlada.Sutra će se ovo oko Mladića smiriti i naravno osetiti blokade puteva.
I meni lično je dovoljno za 30 ha ali ja,opet kažem,nisam tamo samo radi sebe.Kada su jednom popustili uradiće to opet.

Čeka se da danas reaguje Pokrajinska Vlada.Sutra će se ovo oko Mladića smiriti i naravno osetiti blokade puteva.
I meni lično je dovoljno za 30 ha ali ja,opet kažem,nisam tamo samo radi sebe.Kada su jednom popustili uradiće to opet.
slažem se sa tobom u potpunosti njima se drma ministarska fotelja pa još malo probaju da vide da li će se odustati kad osete da neće drugačije će pričati

ne znam tačno... prvo su žandarmi obukli neke pancirke pojačali blokadu. prvo se mislilo da je zbog izručenja Mladića a sad mi se cici javio i kaže da žandarmi " kreću na njih " odlučili su da zaključaju traktore a ljudi da se povuku. Problem je što je cici negde na začelju kolone pa znate kako je i kod gluvih telefona..... nadam se da je dezinformacija. mnogo se nadam

Nazad
Vrh