Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
tadicu neznam staces ako udjemo u beograd dali ces samo reci da nema para,ali ces vojsku poslati na najvredniji narod bez koga nebi bilo ni vas usta vas vasa.

opet se veze za nasu poljoprivredu a nece da kaze kolko je nasa poljoprivreda donela para u budzet koje koristi za uredjivanje beograda i dalje nas se netice dosta je bilo partizancine ovako dalje nemoze neka ostave poljoprivredu na miru i pare da vrate ministarstvu poljoprivrede inace mars iz srbije do tokija.

evo jos slika
2yo4y2q.jpg

nedo nikom tako nesto,ljudi jel vidite da se prave mutavi i nepricaju o parama vise uopste,zaboravili su nas,nece moci snasim parama da popunjava njegove rupe i rupice mi samo trazimo ono sto je nase i da daju garancije da ce tako biti narednih 10 godina da se nebi svake godine zajebavali oko toga a dobro znaju zbog cega su tu.

ako popustimo uzece nam i zemlju kao 65 god jer nikad neznas kakvi,srozali su se totalno u ocima naroda,ovaj bes ni pare nece nadohnaditi jer 6 meseci cutati pa sad reci to je cist lopovluk i necu vise da se zamaram jer sam zdravlje narusio.

ako nemoze da ispuni uslove ima ko moze,neka sjasu narodu sa ledja nije ih sramota da nas vuku do zetve kao da nismo njihovi il im je maca pojela jezik ili su retardirani pa su zaboravili gde su ostavili nase novce pa sad stani pani.A garant mora da se plati kredit mmf-u sa nasim parama.

nije rec o samo 2,3,5 milijardi dinara vec o 25 milij.din sto niko nezna di su nasi novci kao da su misevi pojeli pa da nestanu.nemoze vojvodina da trpi njihove gluposti i hirove beograda,dosta vise bolje spreciti nego leciti.

Drago mi je da cujem da se jos uvek ne damo! KIKINDJANI GDE STE KOD BASAIDA PREMA BECEJU TEK NEKI TRAKTOR GDE SU TI PAORI KIKINDSKI SVI NA PUTEVE!!!!!!!!

Nazad
Vrh