Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ministarstvo: nema informacija o novim pregovorima
utorak, 31 maj 2011 13:15

ShareThis Izvor: Radio Pančevo
Pomoćnik ministra poljoprivrede Miloš Milovanović izjavio je za Radio Pančevo da nema informacija da će danas doći do novih pregovora ministra Dušana Petrovića i delegacije poljoprivrednika koji su odbili predlog subvencionisanja 30 hektara, umesto dosadašnjih 10.
Milovanović je rekao da su predstavnici poljoprivrednika to odbili, zahtevajući da ministarstvo subvencioniše gazdinstva do 100 hektara i istakao da Ministarstvo nema sredstava da ispuni takav zahtev.
Na pitanje da li ima naznaka da bi danas moglo doći do novih pregovora, Milovanović je rekao: “Nemam podataka ni o susretu niti o nekim temama o kojima bi moglo da se diskutuje, a koje se nismo dotakli sinoć”.

Pa ako nema para onda su to odmah trebali reći , to su znali i u januaru . Ne , mi ćemo da podstičemo samo mala gazdistva , jer za sve i nema para - pojelo se i popilo . Neko je možda i dnevnice dobio . Nemam nameru da vređam male jer sam i ja jedan od njih . Ali fer igra je kad kažeš na početku ljudi snalazite se bez nas kako znate i umete , a ne ovako u junu reći mi nemamo .:zli: ::jako_besan::

Jel kakvo je stanje kod cente jel ima nekog tamo sa foruma pa da pozdravi moje kumancane i porucite im da smo uz njih mada me sad jak proliv snaso pa nemogu da mrdnem iz kumana

jel salje neko poruke na sajt ministarstva poljoprivrede?trebali bi da ih zatrpamo zescim porukama,tipa nema psenice,nema hleba jedite govna jel tako treba.

@Zzivica opet si kuci i kurcis se preko kompa,sramota !!!!

Cuo sam se sa clanom Rasa02 koji kaze da u Rumi ima oko 150 traktora,200 ljudi i toliko pandura oko 200,10-ak marica i ostale pratnje koja im ne dozvoljava da mrdnu.

Tadić : "Niko ne može da očekuje da će država da nadoknadi nekonkurentnost, nedostatak kvaliteta i nemogućnost plasmana proizvoda na medjunarodno tržište putem subvencija", istakao je predsednik Srbije.

A izvoz poljoprivrdnih proizvoda u prošloj godini je bio u suficitu.

pa nek razjure poslanike umesto 250 nek ih bude 50, i 3/4 savetnika po ministarstvima neka odpuste jer se vidi kako su savetovali i od para koje su projektovane za njihove plate neka dopune agrarni budzet :osmeh:

Ako nema novca, onda se to na vreme kaze da subvencija nece biti, a ne u junu kada su radovi daleko poodmakli i ljudi se zaduzili. Neka pozajme i neka isplate ljudima subvencije ako hoce mir i red u drzavi.

tadicu bi bilo bolje da nista negovori nego da vadi nase pare iz trezora da ih mi nebi sami uzimali a za to bi se organizovali.sta smo mi sisali vesla pa da zaboravimo,vuku nas pola godine za nos e nece moci vise il pare il odlazite u japan

Tadić: Nema dovoljno novca za subvencije

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da nema dovoljno para u budžetu za subvencije poljoprivrednicima i da je raspodeljeno onoliko novca koliko ima.

“Kada bi bilo više novca, mogli bi više i da raspodelimo i ja molim za razumevanje vlasnike krupnih gazdinstava da razumeju realnost ekonomske situacije u Srbiji danas”, rekao je Tadić.

“Niko ne može da očekuje da će država da nadoknadi nekonkurentnost, nedostatak kvaliteta i nemogućnost plasmana proizvoda na međunarodno tržište putem subvencija”, istakao je predsednik Srbije.

On je kazao da je svaki predstavnik krupnog kapitala dobrodošao u poljoprovredu Srbije, ali da niko neće imati monopol.
Za sve ima a za nas nema...

evo i neke slike iz mog kraja
2ce2s1z.jpg

Nazad
Vrh