Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Još jedno pitanje ako neko zna odgovor gde je pokrajinski za poljoprivredu Danijel Petrović još nigde nisam čuo da se pojavio i dao neku izjavu. ?

Samo da napomenem onima koji se nebave poljoprivredom a prate forum POLJOINFO nije nas organizovala Srpska napredna stranka,levice desnice i ostale stanke u srbiji protest je organizovan pomocu POLJOINFO foruma,FACEBOOK-a,udruzenja,prijatelja iz susednih sela...morao sam ovo da napisem jer su gospoda iz grada pocela da se bezobrazno svadjaju sa nama na blokadi,da pisu po netu kako je ovo politicki skup,kako mi nemamo pravo to da radimo da se vozamo traktorima gde mi hocemo mi trosimo njihove pare,pare poreskih obveznika...

Za Lalu iz Banata:
Došao sam do kuće da jedem,okupam se i uzmeme ćebad.Noćas ništa nismo imali pa smo se pokrivali sa čaršavima koje smo uzeli sa stolova iz kafane ispred koje smo bili.Došla nam je smena.U 20h krećemo autima da pojačamo našu ekipu.Ako slučajno dođeš zovi na 0600848851.
Nosimo i roštilj što je znak da ne odustajemo skoro.

Blokada na mostu u Titelu
Ima oko 40ak traktora, dosao kuci da se operem i picimo ponovo. Milicija jede sa nama i zezaju se
Blokirana vozila nas podrzavaju, niko se ne buni zbog visesatnih cekanja!

Odoh ponovo!

Trebalo bi blokirati i atarske puteve, da se i bukvalno sve odsece jel ovako ipak nekako vozila prolaze i radnici stizu na posao. Jedina nam je sansa da padne kisa i bude blato da se obicnim autom ne moze kroz atar.
Backa Palanka blokirana sa svih strana, a blokada se nastavlja i dalje. Spremne su vrece za spavanje, kotlici, rostilji, logistika se polako uspostavlja tako da je im je sve teze i teze da nas kontrolisu.
Ne bi bilo lose da se protestu prikljuce i drugi nezadovoljni (ne)poljoprivrednici.

Ljudi iz Opova su ne viđeno dobri prema nama.Izlaze iz kuća i kuvaju nam kafu i časte rakijom i ostalim.Svesni su kao što sami kažu da se mi borimo i za njih.Opštinska uprava iz Opova takođe deli vodu i pomaže koliko može.Policija iz Šapca i kao što sami kažu i oni rade kući zemlju i znaju koja nas je tamo muka dovela.

Sta sada cekaju lekari kojima kasni plata i miliciji takodje. Prosvetare ne treba ni da pominjem. Sto neko i te ljude nije kontaktirao?

Za Lalu iz Banata:
Došao sam do kuće da jedem,okupam se i uzmeme ćebad.Noćas ništa nismo imali pa smo se pokrivali sa čaršavima koje smo uzeli sa stolova iz kafane ispred koje smo bili.Došla nam je smena.U 20h krećemo autima da pojačamo našu ekipu.Ako slučajno dođeš zovi na 0600848851.
Nosimo i roštilj što je znak da ne odustajemo skoro.
Svaka vam cast ,samo ne odustajte! :ppozdrav:

Mamicu im je..m,dosao sam sa njive i pravo pred TV da pogledam vesti a oni samo Mladic ovo,Mladic ono a o protestu zemljoradnika samo par reci stoka jedna.Sutra palim kola i pravac Opovo na podrsku...IDEMO DO KRAJA MAJKU IM **greška LOPOVSKU!

063/8251-366, ako nekom treba bilo kakva pomoć ja sam tu na rasplaganju. Uglavnom sam kod mosta a i kuća mi je jako blizu. Čak mislim da je diklofen i društvo tu kod mene parkirano.

Nazad
Vrh