Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
[video]http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/56/%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0+%D0%B4%D0%B0% D0%BD%D0%B0%D1%81/900796/%D0%91%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D 0%B8+%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%B8+%D1%83+% D0%92%D0%BE%D1%98%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0 %B8.html[/video]

Došao sam da se istuširam i vraćam se popodne 120 km do Opova.Tamo sam se sinoć lepo družio sa Gangom,Zrenjanincem,didi79,Sutješčanin.......Traktor sam ostavio jer mu je ovih dana mesto na ulici ,a ne u njivi.Nikako mi se ne sviđa što se sve ovo okreće na političku stranu.Sad kada se videlo koji mah je ovo uzelo pojavljuju se stranke (opozicija) i pruža podršku.
Samo izdržite.Ovo je borba za sve nas i lažne podele nas neće razdvojiti.

Pozdrav i podrska svima! LJudi iskoristite privatne veze i poznanstva, za probijanje medijske blokade. ne sme se dozvoliti da Ratko Mladic bude i dalje vest dana.
Izdrzite do kraja...

ne brani mi niko ali na moj komentar da se subvencije daju svima bez obzira na PIO,sam dobio te odgovore da nisam njihov,šta oćeš i platu i subvencije i tako to

Bašaidaca na sve strane,Jedna grupa se probila do Čente ,jedna zarobljena kod Banatskog Dvora a jedni na pola puta Bašaid Melence.Evo i jednog člana poljoinfo.
P5210019.JPG

Ovaj Milos MIlovanovic nije normalan.... samo 1% je nezadovoljno i oni su izasli u blokade... pa dal je on svestan sta bi se dogodilo kad bi svi poljoprivrednici izasli na ulice... cela drzava bi bila neprohodna...

Ovaj Milos MIlovanovic nije normalan.... samo 1% je nezadovoljno i oni su izasli u blokade... pa dal je on svestan sta bi se dogodilo kad bi svi poljoprivrednici izasli na ulice... cela drzava bi bila neprohodna...

Pa jbg, i ja znam jednog gazdu sto radi za 1% - kupi nesto za 1din. i proda ga za 2 din. pa jbt to je 1% (neki kolega Milosa Milovanovica) ?? ?? ??Podrska svima vama Sumadija jos uvek posmatra,mada su ovde posedi usitnjeni,mahom voce,tako da Sumadija ne moze Bog zna sta da "pomogne", osim , naravno , solidarnosti sa Vama...Drz'te se braco....

Pozdrav

5.oktobra 2010.godine probijao sam sa celom porodicom kordon na Tamnavi.Od svega toga u ovih deset godina ostao nam je samo gorak ukus prevare u ustima .U zadnjih 10.godina vi ste trenutno prva iskra koja svetli i preti ovim skakavcima koji jedu sve ispred sebe.Izdržite,posle vas ko zna koliko dugo će opet biti tama.A ja i ako deset godina stariji opet ću ako treba sa porodicom krenuti za vama i peške,samo dajte znak - onaj pravi.

Ovako je juce pocelo u Rimskim Sancevima odakle su kasnije krenuli i usli u grad,probijanje je bilo do kasno u noc.Ovo je samo deo traktora sto se vidi tj to je tek ulaz u blokadu.

Nazad
Vrh