Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
2vht9jc.jpg

Ono sto je najveca laz koju prenose mediji jeste da su poljoprivrednici blokirali drzavu sto nije tacno!!
Zna se sta je cilj da se blokira a policija ih je zaustavila gde je htela i napravila kolaps u saobracaju !!

Doticni M. Milovanovic je mentol. Ja ne mogu da verujem da covek u svakom pojavljivanja na televiziji samo trabunja o povoljnim kreditima sa 8% kamate. MI NECEMO KREDITE. Hocemo ono sto smo imali - SUBVENCIJE.

Sindikat će pozvati sve zaposlene u MUP-u da im se pridruže u štrajku
Da nam se pridružite narodna milicijo.

ZA POLA SATA BIĆE BLOKIRAN PUT ZA RUMUNIJU.

Kod nas se organizuje blokada Prema bašaidu i zrenjaninu.HOBISTI NISU POŽELJNI Jer će izazvati gnev ostalih.Plati PIO pa ćeš biti naš.Svaka čast,tako treba

jutros sam na posao otišao vozom gužva jeste nenormalna više od polovine putnika nije ni uspela da uđe u voz ali neka nije miteško i pešice da idem samo da se ne popusti nego da se izdrži do kraja a od sutra im i milicija štrajkuje njima je lako samo pređu na našu stranu

Kod nas se organizuje blokada Prema bašaidu i zrenjaninu.HOBISTI NISU POŽELJNI Jer će izazvati gnev ostalih.Plati PIO pa ćeš biti naš.Svaka čast,tako treba

pa nisu hobisti krivi što imaju malo zemlje i što su ovi iz ministarstva doneli uredbu koja hobistima odgovara i nemojmo sada praviti jaz među seljacima seljak je seljak imao 10 ili 110hektara

M.Milovanović iz ministarstva izjavio za agro dan , da ni zahteve nisu dobili.
to je laž.žalosno je što asocijacije jedne druge nepodržavaju,e to je istina.radi se o tome i to treba da bude svima jasno da su subvencije što zovemo Regres za repromaterijal.Ako se te nazovi subvencije izgube do 100ha to će samo biti još jedna u nizu izgubljenih stavki.A oni govore o unapređenju poljoprivrede.netreba od zahteva odustajati NIKAKO.Mi sutra u šidu najverovatnije blokiramo granične prelaze.Pozdrav braćo poljoprivrednici i nedajte da niko sa vama manipuliše više.nismo mi roba za trgovanje i ničije potkusurivanje

Nazad
Vrh