Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
bilo bi lepo da se nesto dobije ali se bojim da to nebudu batine od nezahvalnih kerova

pazite ovo pitam komandira saobracajne policije danas u pancevo kako ih nije sramota kako se ponasaju prema nam kao prvo razumem policiju al sta ce zandarmerija tu i njie ih sramota nas nece da puste da idemo za beograd a pedere vozili po beogradu da ih ceo svet vidi i on sam se smejao :haha:

Ovo je Vladislav Petkovic Dis napisao jos davne 1910/1911 g. , a kao da je pisano u sadasnje vreme.

"Od pandura, stvorili smo velikase,
Dostojanstva podelise idioti,
Lopovi nam izradjuju bogatase,
Mracne duse nazvase se patrioti...
Razvilo se crno vreme opadanja,
Nabujao sljam i razvrat i poroci,
Podig"o se truli zadah propadanja

slike su sa jučerašnjeg protesta u novom sadu na kojem smo se našli ja dragan 18 dicki a kasnije nam se pridružio i NA

Na vestima sem TV Vojvodine niko i ne spominje traktore. Nima je najbitniji dan bez duvanskog dima i kojakvih nebuloza a ono sto je na njihovom pragu i ne spominju.

Moje licno misljenje je da Beograd ne interesuju seljacki problemi. Oni se ponasaju kao da su sa druge planete. Sva lova se tamo sliva i dok je njima dobro briga ih za druge. Ljudi zelim Vam uspeh u Vasoj nameri, imate moju skromnu podrsku.::traktor1::::traktor1::::traktor1::....

pozdrav za sve u kljajicevu stanje redovno. hteo bi vim putem da pozdravim staparce somborce gakovcane momke iz rastine koji su ovde proveli noc. nasa 4 traktora iz kljajiceva su uspeli da dodju do novog sada kao i pojedini iz stanisica i aleksa santica. sve je ovo dobro samo je pitanje sta ce nasi predstavnici dogovoriti danas gore a niko nije bio od njih ovde i pitao ej ljudi trebali sta itd. znaci po mom misljenju nasa borba njihovo dogovori.

Moram reci da je ovo sve dobro pocelo ali se bojim da se ovolika energija uzaludno ne izgubi. Ne mozete ljudi ocekivati da jedini zahtev bude subvencije do 100h i da to podrze svi seljaci u Srbiji. Reci cu i da podrzavam Bogdana jer se ovo moglo bolje organizovati sa jasno definisanim zahtevima. Neko je cini mi se pomenuo bez PIO do 5h ili tako nesto. Ja bih postavio uslov da se u skupstini donese 5-godisnji ili 10-godisnji program razvoja poljoprivrede u ovoj zemlji koji bi se usvajao dvotrecinskom vecinom tako da i posle promene vlade uslovi se ne menjaju kao sada na pola utakmice.

Stara Pazova i okolina, danas ponovo u isto vreme (9 časova), na istom mestu !!! Zovite što više ljudi !!!

Posle nocne blokade i danas se nastavlja sa blokadom nema popustanja to su obicni Beogradski dripci tamo navikli su oni na takvo dzukacko ponasanje netreba popustati.Znaci belezi se konstantni plus u poljoprivredi a nece ni 5 % budzeta da izdvoje za granu privrede koja nije u minusu kao dobro nama poznati gubitasi

Sad slušam tog malog dečkića,M.Milovanović ako sam zapamtio,koga su poturili ispred Ministarstva poljoprivrede.Pa on se tek juče ispilio.Kad je on video selo i dali zna u kom je pravcu selo?Dali zna kako izgleda gumena čizma i seljačko blato.Nema on pojma,još je mali,ali zato su ga obučili da kaže "Ministarstovo nema više šta da razgovara osim ovog što je ponuđeno".Ako idemo njihovom logikom razgovora koji je uglavnom "Sredstava u budžetu nema" to znači da u odnosu na prošlu godinu sredstava ima daleko manje nego prošle,a prošle godine je bilo manje nego predprošle.Zaključak njihovog dijaloga je da smo ga popušili do kraja i da je kraj vrlo blizu.Iduće godine neće imati ni pola ovog što danas nude.

Mi voćari nikad nismo ni imali subvenciju po hektaru pa zar da se bunimo sad kad smo je napokon dobili. Nisam primetio da vas je to žuljalo svih ovih godina
Ja vam se izvinjavam ako sam vas uvredila ,ali nisam mislila na poljoprivrednike koji su tek sad stekli pravo na subvencije ,nego na one koji su sad izgubili pravo na veći deo subvencije.

bravo cukaneco to i jeste nas stav i sta ce ljudi moji biti sledece god mozda ne bude subvencija uopste?dajte da se resavaju problemi uporedo sa tim i ostali sada treba pritisnuti?idem cujemo se kasnije sastanak u 10 .pozzz

Moram reci da je ovo sve dobro pocelo ali se bojim da se ovolika energija uzaludno ne izgubi. Ne mozete ljudi ocekivati da jedini zahtev bude subvencije do 100h i da to podrze svi seljaci u Srbiji. Reci cu i da podrzavam Bogdana jer se ovo moglo bolje organizovati sa jasno definisanim zahtevima. Neko je cini mi se pomenuo bez PIO do 5h ili tako nesto. Ja bih postavio uslov da se u skupstini donese 5-godisnji ili 10-godisnji program razvoja poljoprivrede u ovoj zemlji koji bi se usvajao dvotrecinskom vecinom tako da i posle promene vlade uslovi se ne menjaju kao sada na pola utakmice.
Šandor je još uvek tamo na mostu i on mi javlja šta se događa . Ali da kažem povodom ovoga što ste rekli ,oni su se zato tako dogovorili da sad traže samo za subvencije ,jer su mislili da ako sad odmah traže sve ,mogu ministri da kažu,da od tih 7-8 tačaka prihvataju samo 2 (sve je ovo samo jedan primer) ,posle više ne bi bilo mogućnosti da se o tome pregovara.Nadam se da ste me shvatili šta sam htela reći.

Protest Opovo, 30.05.2011.

jjbsdx.jpg

Nazad
Vrh