Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Nas najduzi moderator se objasnjava sa pandurima oko taktike proboja na novosmradsko trziste.
30052011373.jpg

nisam bio nigde u mom kraju niko nece da protestvuje pa da idem sam sa jednim traktorom nije bas prikladno pokusavo sam da nagovorim komsije ali niko nece svi se boje

Pancevo je celo zablokirano, tj oba puta ka BG-u, moj burazer je u koloni koja blokira stari put. A inace novi put je prohodan samo u smeru iz Bg ka Pancevu (Vidim kolonu traktora kako stoje, zivim tu blizu) I ja bih blokirao sa drugim traktorom, ali jbg mora se u skolu ici :S

жалосно је НА што народ нема ко да води а још жалосније је сто смо до малопре били на састанку у министарству и где су представници из АПВ изјавили да су они предводници протеста а ја сам отворено рекао министру да је то протест сељака и пољопривредника који су се окупили преко пољо форума и на фејс буку .а да они нису у стању тако нешто да организују јер они штите интересе само оних који имају по 300х и више ,,,значи коначан став министра је субвенције до 30х а ми сутра на новом састанку тражимо до 5х без пио, а не буде ли то онда дижемо и целу шумадију па да видите дал има вођа или не поззз за омладину пољоинфа

@Provac znam kako je bilo lane kad smo za svaki minut i predjen metar imali koordinatora koji je govorio tako i tako,tad i tad,ovo je sad samo volja naroda i moze se reci da je narod prvi put svojevoljno organizovao proteste bez ikakve organizacije.

Вељо дај боже али сумњам из простог разлога јер што каже НА ово је свеопшти народно сељачки бунт и самоорганизован протест,,а већ сам вам рекао да се ови из АП БУСАЈУ ДА СУ они организатори тога свега што ми овде на форуму врло добро знамо ,,, па кад су они ВОЂЕ што нико нема муда да каже људи ајте замном и да први упали трактор и крене на полицију него чекају да вама пишу пријаве и да добијете по пич... а онда ће да се хвале да Није било нас ништа не би успели..Мисмо децидирано рекли мора да се преговара а после одлучујемо да правимо праве протесте и то организовано са ВОЂАМА ,, има наших чланица које држе Панчево али у принципу смо подржали протесте и учествујемо у тој мери чисто да не кажете да смо пич .јер ипак не могу из ове приче да изађу само Велики задовољни јер ми још увек ништа не знамо шта добијају Мали можда је то врабац на грани..поззз

ма они су размажени од прошлог министра и мислили су да ће то да траје довека ,, то су биле донације које су јсебали и крај приче ,,дајте људи да се решавају горећи проблеми,да им скинемо цену нафте да одложе рег трактора да се уреде одводњавања да се контролише увоз па дугоррочна стратегија на првом месту, па забрана продаје земље странцима бар још 10, па како улазимо у 2014 када ће бити укинуте царине на увоз, год итддд

Nazad
Vrh