Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Naravno-ti koji su se iživljavali da za to odgovaraju.Sramota-a hoće u jevropu,sa vladavinom prava(tadić).Živeli poljoprivrednici i radnička klasa

Ljudi a jeste culi za "drugu stranu medalje" da je taj isti traktorista krenuo na policajce da ih gazi jer su oni po naredjenju morali da naprave zivi zid.
Ja sam malo popricao sa pandurima i svi kazu isto da im se nacestitamo mile majke ali da nas ne mogu pustiti jer koga puste bice suspendovan.

Zaboravih reci da je momak sa snimka kog su izvukli iz traktora iz naseg sela pa i ako pokusaju da zataskaju neke stvari nece im uspeti! uuu north sad videh tvoj post... nisam video ali cu saznati istinu,ali momak sigurno nije krenuo na njih! da je pokusao da ih izbegne jeste ali da iz zgazi NIJE!

Poruka ljudima u traktorima uz vas je cela srbija nepopusttajte dok se nevrati stara uredba i po mogucstvu i ministar jer ovaj sadasnji nije ni za ku..ac ja od danas krecem za Beges.

Jos je jedan veliki problem sto narod nema organizatora vec de krene jedan tu ostali za njim,tako da je bio slucaj veceras da na raskrsnici bude 5-6 pandurskih auta i 20-30 traktora,krene jedan okolo odose svi za njim...
Evo i kerova cuvara:
30052011371.jpg

30052011374.jpg

a de je taj snimak,a policija je postala ko nekad sto su bili pre rata a i vlast
a gledaj ih nas leb jedu majku im jos da me biju i lupaju traktor a za potezanje pištolja i da nepričam

morala bi se onda izvršiti i reforma pravosuđa:haha:.A za to je ekspert Malovićka:haha:Bože,ko nam ovu zemlju vodi?

Nevezano ko je ministar i iz koje je stranke pravosudje nam je lose vec jako dugo vremena te treba da damo na publicitetu ovakvim slucajevima "dizanja ruke" na poljoprivrednike. Ako oci javnosti budu uprte u taj slucaj mnogo teze ce se takav slucaj zataskati. To je bila poruka koju sam, prethodnim postom, hteo da prenesem.

Svako dobro

oni su jedna cista gologuzija dok nebudemo usli sa traktorima u beograd nista se u njihovim glavama nece promenuti ali na bolje,jer do sada sto su pokazali to nije srbija hocu da se vrati prosli ministar poljoprivrede

ko je poslao policiju na nas ko su ti jajari jedni obicni,sta misle skim imaju posla nezele da vide traktore e pa mislite sta ih ceka u buducnosti ali ovoj blizoj.
ponasaju se kao domacin pusti dzukelu na pristigle goste e tako oni sad nas zajebavaju dok ovom napacenom narodu nepukne film i da ih razbijemo kao beba zvecku za sve ono sto su nam necinili,

"Vlada više neće popuštati"
Izvor: Beta
Pančevo, Novi Sad -- Posle razgovora sa ministrom Dušanom Petrovićem, poljoprivrednici podeljeni o nastavku protesta. Vlada više neće popuštati, poručuju iz Nemanjine.

Videćemo sutra

sav poso cu da manem i da im pokazem gde su zadnja vrata na zgradi jer ako udjemo u beograd nece ih ni jso spasti vila kuke i motike,ljudi ja cu sutra da ponesem vile

Treba tražiti od ministarstva tri osnovna zahteva
1. Subvencije od 14000 po hektaru za sva registrovana gazdinstva do 100h (manji od 10 h bez pio obaveze)
2 Ukidanje uredbe o zabrani izvoza Pšenice i
3. Ostavku Min. Poljoprivrede Petrovića
+ zabrana prodaje zemlje strancima
+ ukidanje obavezne reg traktora i meh svake godine,
+ povraćaj refakcije za 100 lit po hektaru
+ povraćaj od 40 % za traktore i mehanizaciju i izdržati do potpunog ispunjenja zahteva.
Doneti dugoročnu strategiju razvoja poljoprivrede, a za 2012 uredbe doneti do jesenje setve tj. 01.10.2011
i isplatiti subv za 30 dana po prijemu.

Padinac, za ovo svaka čast!!!

Nazad
Vrh